Închide meniul

Tamaş şi-a luat gândul de la echipa naţională! Recunoaşte că a fost căutat de Rădoi. De ce a ales U Cluj

Silviu Corneanu Publicat: 5 august 2020, 12:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Tamaş şi-a luat gândul de la echipa naţională! Recunoaşte că a fost căutat de Rădoi. De ce a ales U Cluj

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gabriel Tamaş, în tircoul echipei naţionale

  • Gabi Tamaş a semnat cu U Cluj
  • Tamaş va împlini 37 de ani în noiembrie
  • Fundaşul nu se mai gândeşte la naţională

"Da, de asta m-au căutat și cei de la echipa națională, pentru că eram expirat (n.r – ironic). Altceva! Din Liga 2 nu am cum să fiu chemat la echipa națională. Nu ar fi normal să cheme un jucător din Liga 2", a anunţat Tamaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaş, din nou în B după 20 de ani

Gabriel Tamaş susţine că a ales să joace pentru U Cluj datorită suporterilor şi este gata să pună mâna la promovarea echipei pe prima scenă fotbalistică din România.

"Este un proiect foarte bun la 'U' Cluj. Noi nu prea avem timp, trebuie să se mai facă câteva transferuri și să încercăm să facem performanță acum. Eu poate nu mai am timp, poate rămân doar anul ăsta. O să trag de mine să ajut echipa să promoveze și, după aia, cine știe, poate mai joc un an.

Reclamă

Prima dată când am jucat la Divizia B a fost la 17 ani. M-am reîntors la 37 de ani. Cum să fie? Sunt niște jucători tineri, care mai au nevoie de experiență, așa cum am fost și eu. Trebuie lucrați. Ceva mai mult nu pot să spun", a declarat Tamaş în conferinţa de prezentare la U Cluj.

Tamaş: "Am venit cu gândul de promovare"

"Am venit cu gândul de promovare. Într-adevăr, au fost și alte oferte din Liga 1, dar am ales-o pe 'U' pentru că am și prieteni aici. E o echipă cu tradiție în România, mulți suporteri, oameni care iubesc fotbalul cu adevărat. 

Reclamă

Eu sunt pe final de carieră. Cine știe? Încă un an, doi, trei, cinci, 10. Mi-am propus să vin aici și să-i ajut să joace în Liga 1, pentru că merită.

Am fost unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1. În Liga 2 nici nu știu ce să mai zic. Tot fotbal e și în Liga 2, nu e nicio diferență. Să dea Domnul să promovăm și, după aia, cine știe… poate mă retrag", a mai spus Tamaş.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid