Închide meniul

Taras Stepanenko neagă transferul la FCSB, anunțat de Gigi Becali: “Nici măcar nu m-au întrebat!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2022, 9:27

Taras Stepanenko neagă transferul la FCSB, anunțat de Gigi Becali: “Nici măcar nu m-au întrebat!”

Taras Stepanenko neagă transferul la FCSB, anunțat de Gigi Becali

Hepta

Taras Stepanenko neagă transferul la FCSB, anunțat de Gigi Becali: “Nici măcar nu m-au întrebat!”

Gigi Becali a dezvăluit că, în urma discuției pe care a avut-o cu Mircea Lucescu, trei 3 jucători ucraineni, de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, ar urma să joace în tricoul lui FCSB. Este vorba despre Sergiy Sydorchuk (Dinamo Kiev), Taras Stepanenko (Șahtior Donețk) şi Sergiy Kryvtsov (Șahtior Donețk).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după declarația patronului FCSB, Taras Stepanenko a dezmințit informațiile, explicând că nici măcar nu a fost întrebat despre un posibil transfer la FCSB.

„Am aflat că mi s-a găsit deja echipă. Mulțumesc! Nici măcar nu m-au întrebat. PS: Da, este fals.”, a scris Taras Stepanenko, pe contul de Instagram. 

Gigi Becali a anunțat 3 lovituri uriașe la FCSB

UEFA le permite jucătorilor ucraineni să se transfere la alte formaţii europene până la 7 aprilie, după ce ţara lor a fost invadată de către Rusia. Însă, potrivit regulii stabilite de forul european, un club poate legitima maximum doi jucători aflaţi în această stuaţie, pentru a nu altera competiţiile.

Mai e vorba și de încă trei jucători, care să se antreneze la noi, care vor juca în echipa națională a Ucrainei. Nu am pretenții de bani, vreau să ajut. Este posibil ca asta să se întoarcă printr-un contract, într-o lună jumătate sau două, cu trei jucători de la echipa natională a Ucrainei. Căpitanul echipei, Sidorciuk, cu încă doi jucători de la Șahtior, care stau aici în Pipera. Se vor antrena cu echipa noastră.

Reclamă

Vor să se antreneze cu noi. Mircea asta mi-a spus. Echipa de tineret de la Dinamo Kiev plus încă trei jucători. Trei jucători vor să se antreneze cu noi. Am zis, nu e mai bine să se antreneze și în meciuri oficiale? Și Mircea a zis că ‘DA’. Mâine dimineață vine Mircea Lucescu cu băieții așția trei, vin pe la mine, mergem împreună la bază. Avem deja o clădire nouă unde voiam să mutăm echipa noastră, dar intră acum echipa lui Dinamo Kiev.” a spus Gigi Becali la digisport.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și