Închide meniul

Teja, o nouă lecţie pentru FCSB! Antrenorul sare în apărarea lui Eric: "Nu e gras. Este în kilogramele lui"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 septembrie 2020, 20:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Teja, o nouă lecţie pentru FCSB! Antrenorul sare în apărarea lui Eric: "Nu e gras. Este în kilogramele lui"

Mihai Teja, dezamăgit după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Mihai Teja, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

"Eric a făcut un joc extraordinar. A alergat mult. Are experienţă, tehnică. El nu are masă grasă. El este foarte bine, este în kilogramele lui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A făcut faţă la o echipă de Europa League, a putut să alerge. Are foarte multă calitate şi sper să aibă aceleaşi evoluţii şi mai departe", a declarat Mihai Teja la finalul meciului.

Mihai Teja: "Băieţii au înţeles ce le-am cerut"

Mihai Teja nu vede această victorie ca o revanşă în faţa celor de la FCSB şi a dezvăluit cum a reuşit să câştige meciul.

"Este meseria mea. Nu există revanşă în fotbal. Am fost agresivi. Am spus că-i repsectăm, dar nu ne este fircă. O echipă cu multă calitate. Băieţii mei au înţeles ce le-am cerut. 

Sunt mândru de ei. Mândru că lucrez cu ei. Am întâlnit o echipă cu mare calitate. Am câştigat şi mă bucur pentru băieţi. Eeste important pentru încrederea lor.

Reclamă

Ştiam că putem să câştigăm cu multă agresivitate şi determinare. Le mulţumesc jucătorilor, dar sper să rămânem modeşti şi cu picioarele pe pământ. 

Depinde doar de noi să nu mai avem emoţiile din sezoanele trecute. Vreau să scot în evidenţă tinerii jucători. Mă bucur pentru ei. Au jucat foarte bine", a mai spus Mihai Teja.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Voluntari - FCSB 2-1
  • Secretul lui Teja
  • Mesaj pentru Eric

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și