Închide meniul

”Testele anti-Covid pot fi fentate!” Ipoteza uluitoare lansată de un medic din Timișoara. Ce se întâmplă la CFR Cluj

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2020, 6:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Reclamă
”Testele anti-Covid pot fi fentate!” Ipoteza uluitoare lansată de un medic din Timișoara. Ce se întâmplă la CFR Cluj

Abaca Press / Utrecht Robin/ABACA via Hepta

Situație incredibilă propusă de un medic

Medicul de la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara susține că putem vorbi despre o eroare, dar lansează și varianta ”păcălirii testelor”. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă pacienții știu să fenteze mecanismul testului Covid-19, chiar îl pot fenta”

"Există riscul ca testele să fie pozitive la prima testare, iar la a două testare, dacă pacienții știu să fenteze mecanismul, chiar să îl fenteze. Nu am datele necesare să explic, dar pot fi fentate. 

Nu pot să spun public că lumea poate va încerca să păcălească sistemul, dacă au nevoie de un test negativ, mai ales dacă vrea să plece în altă țară și are nevoie de un test negativ. Boala apare în câteva zile, dar există posibilitatea ca într-o perioadă scurtă de timp să nu apară în faringe virusul.

Diagnosticul pentru depistarea virusului se face printr-o anumită metodă, în care se determină din diferite produse patologice, din faringe, plămâni și altele. Depinde de situația fiecăruia, dar pentru un diagnostic simplu se face testul din faringe, din gât. 

Toate laboratoarele care fac testul trebuie să aibă echipamente care să nu dea erori. Totuși, testele pot da o eroare de 70%, dar asta nu înseamnă că din 10 persoane care fac testul să fie pozitive toate 10. Poate nu au fost echilibrate echipamentele", a spus Virgil Musta, citat de Fotbal Look

Reclamă

Gigi Becali s-a gândit și el la varianta ca CFR Cluj ar fi putut ”fenta” testele Covid-19, pentru a amâna duelul FCSB – CFR.

”Chiar i-am spus lui MM nu cumva au făcut ăștia vreo șmecherie? Ori a făcut un test la mişto CFR, m-am gândit şi eu la un şiretlic, nu trebuie să luaţi de bună treaba asta, dar noi, românii, ştiţi cum suntem”, spunea Becali, după amânarea meciului FCSB – CFR. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel Vezi toate știrile
Citește și