Închide meniul

Thomas Neubert poate sta liniştit: "La antrenamente nu se bagă Gigi!" Pariurile noului sezon: "Veţi vedea un alt Coman, un alt Moruţan"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 13:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Thomas Neubert poate sta liniştit: "La antrenamente nu se bagă Gigi!" Pariurile noului sezon: "Veţi vedea un alt Coman, un alt Moruţan"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Fostul mare internaţional român e de părere că jucătorii vor sta mult mai bine din punct de vedere fizic. În acest context, Ilie Dumitrescu spune că Florinel Coman şi Olimpiu Moruţan vor avea un sezon de vis. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Ilie Dumitrescu îi transmite lui Thomas Neubert să stea liniştit, pentru că Gigi Becali nu se bagă atunci când vine vorba de antrenamente. 

"La FCSB mie mi-a plăcut echipa cu Toni Petrea, iar Neubert este extrem de important, veți vedea o creștere și din punct de vedere fizic, exprimarea lor va fi diferită, veți vedea un alt Florinel Coman, un Dennis Man cu un plus și un alt Moruțan.

Ilie Dumitrescu: "La antrenamente nu se bagă Gigi"

De la mijloc în sus stau bine, vom vedea o altă forță în joc, la antrenamente nu se bagă Gigi. La fundasii centrali stau prost, nu sună bine doar Miron și Cristea. Nu-l știu pe Alexandru Albu (n.r. un fundaș al Concordiei Chiajna), nu l-am văzut prea mult.

E nevoie de cel puțin doi fundași, chiar dacă și Nedelcu ar putea juca acolo. Mi-ar plăcea Boli, este sub contract cu CFR, dar e la nivelul acesta", a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și