Închide meniul

Toni Petrea a dat detalii despre accidentarea lui Florin Tănase: "Am stabilit că e bine să facem asta!" Ce a spus despre Coman și șocul pe care îl va avea la Cluj

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2020, 21:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Toni Petrea a dat detalii despre accidentarea lui Florin Tănase: "Am stabilit că e bine să facem asta!" Ce a spus despre Coman și șocul pe care îl va avea la Cluj

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Toni Petrea este antrenorul FCSB

  • FCSB - UTA 3-0
  • FCSB este lider în Liga 1
  • Concluziile trase de Toni Petrea

Man, Coman și Olaru au marcat golurile victoriei cu UTA. La final, Toni Petrea s-a arătat mulțumit de faptul că FCSB a reușit a 10-a victorie a sezonului în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Important e că am câştigat acest meci, ştiam că va fi un meci dificil cu un adversar care se apără destul de bine şi s-a văzut în prima repriză, când am întâmpinat ceva probleme în a găsi drumul către poarta adversă. Deşi am avut multe ocazii, nu am marcat, repriza a doua mult mai bine. Ne-am creat şi mai multe ocazii de a înscrie şi am reuşit să o facem, iar victoria nu poate fi pusă la îndoială”, a spus Toni Petrea.

Antrenorul FCSB a dat asigurări că Florin Tănase nu are nicio problemă medicală gravă. Căpitanul FCSB a fost scos de pe teren în minutul 30.

Reclamă

Lipsesc jucătorii accidentaţi, a intrat destul de bine Florinel şi a marcat. Cu Tase şi cu Denis am vorbit înainte de meci, le-am zis dacă simt ceva, cea mai mică problemă să ne anunţe şi să iasă şi n-are rost să facă vreo recidivă şi să stea mai mult. A simţit ceva în prima repriză şi am stabilit că e bine să nu mai riscăm absolut nimic. Jucăm duminica viitoare, am convingerea că până atunci va fi pe teren” a mai spus Toni Petrea.

Florinel Coman a revenit cu gol

Florinel Coman a revenit pe teren după aproape 3 luni. Coman se accidentase grav în partida cu Backa Topola.

Reclamă

A trebuit să găsim soluţii, trebuia să-i dăm minute şi lui Florinel, venind după o perioadă de pauză. Mă bucur că a marcat, mai are multe de pus la punct, cel puţin din punct de vedere fizic. Uşor, uşor sper să-şi revină la forma care era şi să devină din ce în ce mai bun” a mai spus Petrea.

Pentru FCSB urmează derby-ul cu CFR Cluj

Pentru FCSB urmează derby-ul cu CFR Cluj. Petrea a recunoscut că va fi ciudat să nu-l vadă pe Dan Petrescu pe banca celor de la CFR Cluj.

Toată lumea era obişnuită cu Petrescu pe bancă, asta e viaţa antrenorilor, nu poţi să stai o veşnicie la o echipă, te mai duci în altă parte. Mă bucur că am reuşit să ajungem pe primul loc, să fim cu ceva avans de puncte, dar nu e suficient, e campionatul destul de lung, sunt multe meciuri de disputat şi încă o dată, o luăm pas cu pas la fiecare meci” a mai spus Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”