Închide meniul

Toni Petrea a dezvăluit de ce a acceptat să preia FCSB! Ce spune de relaţia cu Reghecampf şi colaborarea cu Neubert

Silviu Corneanu Publicat: 17 iulie 2020, 19:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Toni Petrea a dezvăluit de ce a acceptat să preia FCSB! Ce spune de relaţia cu Reghecampf şi colaborarea cu Neubert

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea este noul antrenor de la FCSB

Deşi patronul FCSB îşi dorea ca Mihai Pintilii să fie principal, acesta nu are carnet de antrenor, astfel că funcţia va fi ocupată de Toni Petrea, care deţine licenţa Pro. Acesta din urmă a dezvăluit de ce a acceptat să preia echipa lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrea susţine că nu şi-a dat acordul până nu a primit binecuvântarea lui Reghecampf şi abia aşteaptă să înceapă noua provocare.

Toni Petrea: "Cu Tommy lucrez de când m-am apucat de antrenorat"

"Am revenit la clubul la care am avut cele mai mari performanțe, ca antrenor secund, într-adevăr. E o provocare acum, ca principal. Am fost contactat de oficialii clubului și mi s-a oferit revenirea la echipă. 

Am acceptat fără ezitare. I-am cerut și lui Reghe părerea, avem o relație veche.

Cu Tommy lucrez aproape de când m-am apucat de antrenorat. Am mare încredere în el şi sunt fericit că a putut să vină alături de noi, să ducem echipa mult mai sus decât este acum", a declarat Toni Petrea la prima conferinţă de presă ca antrenor al celor de la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

21:24

„Un abuz!” Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1: „Nu suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial!”

21:10

Portugalia – Franţa LIVE TEXT, ora 22:00. Duel stelar între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe! Echipele de start

20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și