Închide meniul

Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB! Care este staff-ul noul antrenor principal al roş-albaştrilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2020, 11:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB! Care este staff-ul noul antrenor principal al roş-albaştrilor

Facebook FCSB

Toni Petrea este noul antrenor principal al FCSB

Petrea va fi ajutat de Thomas Neubert, dar şi de Ovidiu Petre, ca analist, Horea Codorean (preparator fizic) şi Marius Popa (antrenor cu portarii). Mihai Pintilii va ocupa funcţia de delegat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anton Petrea, noul antrenor al FCSB!

"FCSB anunță că Anton Petrea este noul antrenor principal al echipei noastre. Acesta îl înlocuiește pe Bogdan Vintilă, care a activat în această funcție între 23 august 2019 și 15 iulie 2020.

Noul tehnician al FCSB va fi ajutat de preparatorul fizic Thomas Neubert, alături de care a mai lucrat, în două rânduri (2012-2014 și în 2016) pentru echipa noastră. De asemenea, din staff-ul acestuia vor face parte, în continuare, Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) și Marius Popa (antrenor cu portarii).

În perioadele în care a activat la clubul nostru, din postura de antrenor secund, Anton Petrea a contribuit la câștigarea a două titluri (2013 și 2014), a Supercupei României (2013) și a Cupei Ligii (2016), precum și la mari performanțe în UEFA Europa League și UEFA Champions League", se arată comunicatul remis de FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și