Închide meniul

Toni Petrea a ieșit din carantină și este pregătit pentru FCSB – Chindia. „A fost greu din fața televizorului”. Ce spune despre lupta la titlu cu CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2022, 16:16

Toni Petrea a ieșit din carantină și este pregătit pentru FCSB – Chindia. „A fost greu din fața televizorului. Ce spune despre lupta la titlu cu CFR Cluj

Cum şi-a explicat Toni Petrea umilinţa cu Saburtalo

Toni Petrea, eşec umilitor în Conference League / Captură FCSB TV

Mihai Pintilii l-a înlocuit în ultima săptămână și tocmai a obținut o victorie categorică împotriva ultimei clasate, Academica Clinceni, scor 3-0. Toni Petrea și-a reluat postul și are așteptări mari de la echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea revine pe banca lui FCSB: „Mă bucur că pot fi alături de echipă”

A fost greu din fața televizorului, alte trăiri. Nu poți să transmiți ceea ce vrei echipei. Mă bucur că această perioadă a fost mai scurtă, de șapte zile, și că pot fi alături de echipă începând cu meciul de mâine seară. Am ținut legătura tot timpul cu Mihai Pintilii. Legătura mea cu el este foarte bună„, a declarat Toni Petrea la conferința de presă.

Chindia Târgoviște trece prin cel mai bun moment al sezonului. Este neînvinsă în ultimele cinci etape, perioadă în care a încasat un singur gol. Nici FCSB nu o duce rău și s-a apropiat la șase puncte de liderul CFR Cluj.

Ne așteaptă o partidă grea, cu o echipă bună, care are 6 victorii, dintre care 4 în deplasare. Sunt pe locul 4 la golurile primite. Noi trebuie să fim pregătiți. Avem un moral bun după ultimul joc și vrem să ne menținem acolo, sus, în lupta pentru titlu.

E important că distanța s-a mai redus, dar noi trebuie să obținem maximum de puncte până la finalul sezonului regulat. Trebuie să fim inteligenți și să ne câștigăm jocurile pe teren. Nu cred că sunt obosiți cei de la CFR Cluj, nu au reșit să câștige, dar au o echipă experimentată. E o presiune pentru noi, tot timpul când trebuie să vii din urmă„, a declarat Toni Petrea la conferința de presă.

Reclamă

Duelul dintre FCSB și Chindia Târgoviște va fi duminică, de la ora 19.55, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și