Închide meniul

Mihai Pintilii a refuzat un salariu de 5 ori mai mare de la FRF şi a rămas la FCSB. Gigi Becali: „El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 12:53

Mihai Pintilii a refuzat un salariu de 5 ori mai mare de la FRF şi a rămas la FCSB. Gigi Becali: „El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter

Mihai Pintilii s-a apucat de minifotbal

Hepta

„Pintilii 100% va fi antrenor, într-un an jumătate își ia licența. El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avea 15.000 de euro lunar la FRF, dar a a rămas pe 3.000 de euro la FCSB. A zis că nu mă trădează, că el are bani. În viitor, voi recunoaște și eu caracterul lui frumos și va fi antrenorul nostru”, a spus Becali, la Pro X.

Mihai Pintilii a refuzat oferta lui Edi Iordănescu

Mihai Pintilii a avut o primă reacție după ce a refuzat oferta lui Edi Iordănescu de a deveni secund la națională. Pintilii a dezvăluit că niște declarații date de Mihai Stoica l-au emoționat și a decis să rămână la FCSB.

Mihai Pintilii a fost varianta lui Edi Iordănescu pentru postul de secund la națională. Chiar dacă l-a sunat și i-a propus să vină lângă el la națională, Edi Iordănescu s-a lovit de un refuz din partea lui Pintilii.

”Eu în acte sunt delegat la FCSB! Aici sunt, am ales drumul acesta și merg până la capăt. Clubul acesta mi-a dat tot ce mi-am dorit eu și mi-a făcut un nume în fotbal. Și aici poate să fie un pas înainte. Îi mulțumesc lui Edi pentru că m-a sunat și mi-a propus, dar sunt aici și mă bucur că sunt în fața dumneavoastră.

Reclamă

Mihai Pintilii, dublu campion cu FCSB

Cum a zis și MM, mult a contat emisiunea în care a făcut niște declarații și a contat mult. Chiar m-am emoționat, eram cu familia. Nu garantează nimeni că o să fiu antrenor bun și că o să conduc clubul acesta”, a spus Mihai Pintilii în cadrul unei conferințe de presă.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă. Edi Iordănescu a recunoscut că și-l dorește în staff pe Mihai Pintilii, alături de care a colaborat foarte bine pe perioada în care acesta a fost antrenorul celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și