Închide meniul

Toni Petrea, depistat pozitiv cu Covid-19! Antrenorul lui FCSB, înlocuit de Mihai Pintilii

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2022, 14:05 / Actualizat: 5 februarie 2022, 15:20

Reclamă
Toni Petrea, depistat pozitiv cu Covid-19! Antrenorul lui FCSB, înlocuit de Mihai Pintilii

Cum şi-a explicat Toni Petrea umilinţa cu Saburtalo

Toni Petrea, eşec umilitor în Conference League / Captură FCSB TV

Toni Petrea a fost depistat pozitiv cu Covid-19 la testarea efectuată joi. El nu se va afla pe banca roș-albaștrilor la meciul din acest weekend cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, depistat pozitiv cu Covid-19

În locul lui Toni Petrea, secundul Mihai Pintilii va fi cel care o va conduce pe FCSB în meciul cu echipa lui Adrian Mititelu. Duelul dintre FCSB și FC U Craiova 1948 e programat duminică, de la ora 20:00.

„Toni a ieşit pozitiv joi şi de asta mă aflu în faţa dumneavoastră. Am mai fost în situaţia asta, poate mai grav, cred că ne vom descurca”, a declarat secundul Mihai Pintilii.

Toni Petrea a intrat în izolare și trebuie să stea departe de echipă timp de 7 zile, fiind nevaccinat. Dacă Petrea ar fi fost vaccinat, antrenorul lui FCSB putea să iasă din carantină după doar 5 zile.

8 meciuri a condus până acum Toni Petrea la FCSB în acest sezon, reușind să adune 6 victorii și două remize. Roș-albaștrii sunt la 8 puncte în urma liderului CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB, lovită din plin de Covid-19

FCSB s-a mai confruntat cu probleme cauzate de Covid-19 în acest sezon. Echipa, antrenată atunci de Edi Iordănescu, și-a amântat o partidă cu Farul și a pierdut la „masa verde” confruntarea din Cupa României cu FC Voluntari.

FCSB a mai jucat un meci cu CS Mioveni, scor 3-0, cu doar doi jucători pe banca de rezerve. Inclusiv antrenorul Edi Iordănescu a fost testat pozitiv atunci. După ce au ieșit din izolare, roș-albaștrii au recunoscut că Covid-19 a lăsat urme adânci. 

„M-am simțit foarte rău când am fost carantinat. La început nu am știut cum am, nu am crezut că e adevărat. Am avut toate simptomele posibile, nu doresc nimănui sa treacă prin asta. Cred că este o problemă la plămâni, pentru că după cateva minute încep să mă sufoc”, spunea Andrei Cordea, unul dintre cei mai afectați jucători de la FCSB

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Denis Drăguş visează la Campionatul Mondial, după parcursul de vis al României de la EURO: „E principalul obiectiv!”

18:35

Marcel Puşcaş îi cere lui Răzvan Burleanu să îl numească selecţioner al României pe Dorinel Munteanu: „E cea mai bună soluţie”

18:34

„Vrea să iasă din umbra lui Oblak!” Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

17:59

Spania – Germania LIVE TEXT, ora 19:00! Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024. Echipele de start

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii e ACUM, în AntenaPLAY

17:46

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și