Închide meniul

Toni Petrea, dezvăluiri din culisele de la FCSB. Ce s-a schimbat la echipa lui Gigi Becali față de sezonul trecut. Edi Iordănescu, marele câștigător

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 octombrie 2021, 12:04

Toni Petrea, dezvăluiri din culisele de la FCSB. Ce s-a schimbat la echipa lui Gigi Becali față de sezonul trecut. Edi Iordănescu, marele câștigător

Toni Petrea, dezvăluiri din culisele de la FCSB

MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Toni Petrea, care a antrenat-o pe FCSB în sezonul trecut, a dezvăluit că, spre deosebire de vremea lui, roș-albaștrii au acum un lot plin cu jucători de experiență, capabili să gestioneze meciurile decisive din finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, despre FCSB-ul lui Edi Iordănescu

Jucătorii care au venit sunt valoroși, asta nu o contestă nimeni, dar au și experiență, ceea ce poate fi decisiv în lupta pentru titlu.

Anul trecut, noi am suferit la acest capitol, n-am avut jucători cu experiență și s-a văzut”, a spus Toni Petrea, potrivit digisport.ro.

Claudiu Keșeru, Constantin Budescu sau Paulo Vincius sunt doar câțiva dintre fotbaliștii care au semnat în această vară cu FCSB. Cu Edi Iordănescu pe bancă, roș-albaștrii au adunat 5 victorii consecutive în toate competițiile și sunt pe locul al doilea în Liga 1.

Sezonul trecut, cu Toni Petrea, FCSB a devenit prima echipă din istoria Ligii 1 care câștigă sezonul regulat, dar la finalul play-off-ului ratează titlul. Dacă lotul îl va ajuta pe Edi Iordănescu să câștige campionatul, așa cum spune Toni Petrea, Iordănescu Jr. s-ar putea umple de bani, având în contract o clauză de titlu în valoare de 100.000 de euro.

Reclamă

Edi Iordănescu a clarificat ce relaţie are cu Gigi Becali

La finalul meciului Chindia – FCSB 0-1, Edi Iordănescu a fost deranjat de întrebările legate de relaţia pe care o are cu Gigi Becali. Antrenorul s-a enervat când a fost întrebat de o presupusă discuţie în contradictoriu pe care ar fi avut-o cu patronul echipei.

„Nu pot discuta despre așa ceva. Dacă neg, înseamnă că nu fac altceva decât să sprijin astfel de știri. Cu patronul pot să discut mereu. Nu trebuie să fiu mereu pe aceeași lungime de undă.

E patronul clubului, el plătește, e normal să discutăm. Avem mereu dialog, cu el, cu MM. De ce am venit, ca să am de unde să plec?„, a spus Edi Iordănescu la finalul partidei cu Chindia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Toni Petrea, dezvăluiri din culisele de la FCSB
  • Ce s-a schimbat la echipa lui Gigi Becali față de sezonul trecut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și