Închide meniul

Chindia – FCSB 0-1 | Edi Iordănescu a clarificat ce relaţie are cu Gigi Becali: „E patronul clubului, el plăteşte! Pot să discut mereu cu el!” Ce l-a nemulţumit la meci: „E record mondial!” Cum a explicat schimbarea lui Claudiu Keşeru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2021, 23:43

Chindia – FCSB 0-1 | Edi Iordănescu a clarificat ce relaţie are cu Gigi Becali: „E patronul clubului, el plăteşte! Pot să discut mereu cu el! Ce l-a nemulţumit la meci: „E record mondial! Cum a explicat schimbarea lui Claudiu Keşeru

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

Edi Iordănescu s-a enervat când a fost întrebat de o presupusă discuţie în contradictoriu pe care ar fi avut-o cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu pot discuta despre așa ceva. Dacă neg, înseamnă că nu fac altceva decât să sprijin astfel de știri. Cu patronul pot să discut mereu. Nu trebuie să fiu mereu pe aceeași lungime de undă. E patronul clubului, el plătește, e normal să discutăm. Avem mereu dialog, cu el, cu MM.

De ce am venit, ca să am de unde să plec?„, a spus Edi Iordănescu la finalul partidei cu Chindia.

Chindia – FCSB 0-1 | Edi Iordănescu, mulţumit de cele 3 puncte

Edi Iordănescu a dezvăluit că este mulţumit de cele 3 puncte, însă a fost nemulţumit de faptul că jocul a fost extrem de fragmentat.

Erau punctele pe care ni le doream. Sunt multe lucruri pozitive, dar și unele mai puțin pozitive. Dacă înaintea jocului am felicitat din tot sufletul ce s-a întâmplat la Chindia, toată munca lui Emil Săndoi din ultimii ani, în seara asta nu a fost deloc plăcut fotbalului. Cred că a fost record mondial, de câte ori a intrat doctorul pe teren. Înțeleg că și-au apărat cauza, dar e prea mult.

Reclamă

Până la urmă a venit minutul de final și am luat punctele. Până la urmă am avut ocazii și în prima repriză. Adrian Șut, Olaru a avut două șanse în partea secundă. S-a demonstrat că a fost foarte greu să îi deschidem. A intervenit precipitarea după eliminarea lor. Cred că puteam marca mai repede. În final rămân punctele.

Am fost dezamăgit ca fotbal, de felul în care s-au desfășurat lucrurile. A fost anti-fotbal total! Nu s-au jucat 20 de minute„, a mai spus Edi Iordănescu după Chindia – FCSB 0-1.

Edi Iordănescu a explicat de ce l-a schimbat pe Keşeru

Edi Iordănescu a explicat şi de ce l-a schimbat pe Claudiu Keşeru. Atacantul FCSB a fost scos de pe teren în minutul 70, moment în care a părut că e deranjat. La final, Claudiu Keşeru a spus că antrenorul trebuie să explice schimbarea.

Reclamă 4 / 0/3

Keșeru a avut cele mai mari ocazii, e un jucător important, dar a venit după o pauză foarte mare. A fost 100% la antrenamente, dar din punctul meu de vedere este un sensibil recul care era normal să vină. Așa am gândit, am simțit că e nevoie de mai multă prospețime„, a mai spus Edi Iordănescu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și