Închide meniul

Toni Petrea i-a făcut pe plac lui Gigi Becali! Trimite un adevărat comando să răpună echipa armatei: "Am considerat să împărţim lotul în două!"

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 11:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Toni Petrea i-a făcut pe plac lui Gigi Becali! Trimite un adevărat comando să răpună echipa armatei: "Am considerat să împărţim lotul în două!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea, anunţ înaintea derby-ului CSA Steaua - FCSB

Aşa cum Gigi Becali a anunţat în exclusivitate pentru AS.ro, câţiva dintre jucătorii de la prima echipă vor merge să joace în Liga 3, pentru a răpune CSA Steaua. Răzvan Oaidă şi Octavian Popescu sunt printre vedetele care vor juca în Liga 3. Primul este chiar suspendat pentru partida cu UTA. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Noi avem o listă de jucători care pot participa şi la jocurile de la echipa a doua din Liga 3 şi am considerat să împărţim lotul în două. Dar, repet, pentru noi foarte important este jocul de mâine seară. Trebuie să câştigăm la Arad",  a spus Toni Petrea înaintea meciului cu UTA, de la Arad. 

FCSB este în căutare de stadion

Echipa lui Gigi Becali este nevoită să își găsească o nouă arenă. Formația de pe primul loc în Liga 1 va părăsi ”Arena Națională”, care va fi predată la UEFA în vederea organizării EURO 2020, ce se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

Din informațiile AS.ro, liderul Ligii 1 a solicitat Astrei să fie primit pe arena din Giurgiu, dar a fost refuzat.

FCSB ar mai avea ca variante stadioanele din Pitești, Buzău sau Călărași. O soluție de avarie ar fi și complexul de la Mogoșoaia. FCSB a mai jucat acolo cu Sepsi, la finalul lunii decembrie.

Reclamă

Conform informaţiilor AS.ro, FCSB a făcut o solicitare oficială, la MTS, pentru a putea juca pe noul stadion Arcul de Triumf, dar acesta este inutilizabil, momentan. FCSB a sunat și la Pitești pentru a primi acceptul să joace pe terenul celor de la FC Argeș. În acest moment, roș-albaștrii așteaptă un răspuns de la primărie.

FCSB va juca ultimul meci, din acest sezon, pe Arena Națională, pe 19 martie, de la 20:30, cu CFR Cluj. Pe lângă partida cu ardelenii, roș-albaștrii vor mai juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, în sezonul regulat, plus meciurile din play-off.

"Mi-ar conveni să fie cât mai aproape de Bucureşti, cât mai aproape de baza noastră, un teren bun pe care să putem să ne desfăşurăm jocul. Vom vedea ce soluţii vom găsi", a mai spus Toni Petrea. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman Vezi toate știrile
Citește și