Închide meniul

Toni Petrea poate pierde repede vestiarul! ”Am simțit momentul să-l avertizez din timp de un fenomen periculos”

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2020, 12:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Reclamă
Toni Petrea poate pierde repede vestiarul! ”Am simțit momentul să-l avertizez din timp de un fenomen periculos”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea poate avea probleme la FCSB

Astfel, pentru a nu ajunge la comparația cu Bogdan Vintilă, despre care toată lumea știa că Gigi Becali îi ordona schimbările de la pauză, Petrea e sfătuit să nu intre în detalii atunci când este întrebat despre aceste decizii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Narcis Răducan: ”Am simțit momentul să-l avertizez din timp de un fenomen periculos pentru credibilitatea sa”

”Am simțit momentul să-l avertizez din timp de un fenomen periculos pentru credibilitatea sa în fața publicului. Un fenomen ce-i poate afecta viitorul profesional.

Mă refer la justificarea schimbării lui Adrian Petre la pauză, împreună cu alți doi colegi. Îi recomand ca la întrebarea mass-media în legătură cu schimbările ciudate efectuate la pauzele meciurilor să invoce <<decizia staff-ului>> la modul general", a scris fostul oficial al roș-albaștrilor, pe narcisraducan.ro.

Adrian Petre nu a părut obosit la pauza meciului cu Gaz Metan, după 45 de minute în care fusese activ. El ratase o mare ocazie de gol și se luptase cu ”centralii” Larie și Constantin. 

Transferat de la Esbjerg, Adrian Petre are două goluri marcate în 12 meciuri oficiale pentru FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 LIVE VIDEOFinlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici Vezi toate știrile
Citește și