Închide meniul

Topul momentelor memorabile oferite de Mihai Stoica: de la sărutul nebunesc cu Laurențiu Reghecampf, la celebra cutie de carton

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2022, 18:39

Reclamă
Topul momentelor memorabile oferite de Mihai Stoica: de la sărutul nebunesc cu Laurențiu Reghecampf, la celebra cutie de carton

Momente memorabile oferite de Mihai Stoica

Colaj

Mihai Stoica a oferit imaginea zilei în Liga 1 după meciul FC Argeș – FCSB 2-3. De fericire că echipa lui a înscris golul decisiv la ultima fază, MM și-a pus o găleată în cap. Nu e singurul moment hilar al managerului general de la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e activ în fotbalul românesc de trei decenii. MM a petrecut cea mai mare parte a carierei la Steaua/FCSB. De-a lungul timpului, gesturile sale au făcut înconjurul internetului.

Topul momentelor memorabile oferite de Mihai Stoica

Mihai Stoica, sărut nebunesc, prin gard, cu Laurențiu Reghecampf

Imaginea cu Mihai Stoica și Reghecampf a devenit virală. Sărutul a avut loc după un meci Astra – FCSB 1-1, disputat în decembrie 2013. Roș-albaștrii terminau turul campionatului pe primul loc, fără să cunoască gustul înfrângerii.

MM și Reghe s-au bucurat excesiv după partidă. Cei doi n-au mai așteptat să meargă la vestiare și s-au dezlănțuit în văzul tuturor. S-au sărutat printr-un gard. MM i-a transmis și un mesaj lui Reghe, la fel de pasional precum sărutul: „Fratiorul meu, te iubesc!”.

Sursa: Prosport

Mihai Stoica a venit cu o cutie de carton la conferința de presă

În 2009, după ce a plecat cu scandal de la FCSB, Mihai Stoica a respins categoric posibilitatea de a se întoarce. „Dacă aș avea de ales între a sta într-o cutie de carton și a lucra cu Gigi Becali, aș alege prima variantă”, spunea MM la GSP TV.

Reclamă

Mihai Stoica nu s-a ținut de promisiune și a revenit la clubul latifundiarului din Pipera după doar un an. Fanii rivalei Rapid l-au ironizat în multe rânduri pe MM după declarația cu cutia de carton.

Patru ani mai târziu, în aprilie 2013, FCSB era aproape campioană. Roș-albaștrii urmau să dispute un derby în compania Rapidului. MM n-a mai suportat ironiile rivalilor și a venit la conferință cu o cutie de carton.

„Acum câțiva ani am spus că, decât să lucrez cu Gigi, mai bine stau într-o cutie de carton. M-am hotărât să nu mai stau într-o cutie de carton și să lucrez cu Gigi. Dar câteodată chiar e bine să locuiești într-o cutie de carton. De exemplu, în Giulești!”, spunea Mihai Stoica, la memorabila conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Sursa: Digi Sport

Mihai Stoica s-a pus în genunchi în Ghencea

În martie 2011, FCSB pierdea de o manieră umilitoare, în Ghencea, cu FC Brașov, scor 0-3. Mihai Stoica a fost cel care a venit cu ideea ca toţi jucătorii, antrenorii şi conducătorii să îngenuncheze în faţa suporterilor de la Peluza Nord.

„Să moară mă-sa, să ne punem în genunchi că altfel nu mai scăpăm de ăştia”, a fost mesajul lui MM către jucători, după care s-a pus în genunchi. Lăcătuş, antrenor în Ghencea la vremea respectivă, a refuzat să urmeze sfatul managerului general.

Sursa: Mihai Stoica

Mihai Stoica, imaginea zilei după FC Argeș – FCSB 2-3

FC Argeș – FCSB 2-3. Echipa lui Toni Petrea a câştigat în minutul 90+4 confruntarea cu „vulturii”, graţie reuşitei lui Andrei Dumiter. Roş-albaştrii s-au apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj.

Managerul general de la FCSB a fost în culmea fericirii după ce FCSB s-a apropiat de campioana CFR Cluj. Roş-albaştrii au câştigat, din nou, în minutele de prelungiri şi speră să cucerească primul titlu după o pauză de şapte ani.

Mihai Stoica s-a bucurat alături de jucători şi a cântat cu galeria roş-albaştrilor. La un moment dat, managerul general al FCSB a surprins şi și-a pus o găleată în aluminiu pe cap.

Oficialul vicecampioanei a ţinut-o preţ de câteva secunde, după care a dat-o jos și a continuat să se bucure. Imaginea cu bucuria acestuia a făcut înconjurul internetului.

Mihai Stoica
Mihai Stoica, bucurie fără margini
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Kacper Sztuka a plecat de pe primul loc 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și