Închide meniul

Transfer Florin Tănase! Giovanni Becali a dat cărțile pe față. Ce oferte a primit FCSB și cât vrea Gigi Becali în schimbul său

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 iulie 2021, 13:37

Transfer Florin Tănase! Giovanni Becali a dat cărțile pe față. Ce oferte a primit FCSB și cât vrea Gigi Becali în schimbul său

Transfer Florin Tănase

Hepta

Transfer Florin Tănase! Din informațiile AS.ro, pe lângă Anderlecht și Sampdoria, de Tănase mai sunt interesate cluburi din Franța, Turcia, zona Golfului și SUA. Giovanni Becali susține că Gigi Becali vrea 5 milioane de euro în schimbul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avem o hârtie de la Gigi, când sunt cinci milioane îi dă drumul. Au fost vorbe, dar mult mai jos de 5 milioane, iar Gigi nu acceptă nimic sub 5 milioane. Căutăm să vedem, mai e timp până pe 31 august sau pe 4-5 septembrie, când se vor prelungi.

Nu ar trebui să fie greu ca vreo echipă să dea 5 milioane, ținând cont că a marcat 24 goluri. Nu mi s-a întâmplat ca un golgheter al României să nu fie transferat. Până acum, ofertele au fost de 3,5… 3,8. Nu s-a ajuns nici măcar la patru”, a dezvăluit Giovanni Becali conform Telekom Sport.

Cu 24 de goluri marcate în Liga 1, Tănase este unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa. Căpitanul FCSB este peste nume mari precum precum Benzema, 23 de goluri, Salah, 22 de goluri, sau Harry Kane, 23 de goluri.

Transfer Florin Tănase

Gigi Becali a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni o discuție pe care a avut-o cu Florin Tănase. Finanțatorul FCSB i-a transmis căpitanului său că nu-l va da fără 4,5 milioane de euro.

Reclamă

Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4 milioane de euro. Mi-a zis că Al Ain dă 4 milioane.

Nu te dau, mă, i-am zis. Că, hai, nea Gigi… nu te dau. Să dea 4 milioane jumate și te las. Asta a fost discuția”, a anunțat Becali la AS.ro, acum ceva timp.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1
  • Ce echipe sunt interesate de Tănase

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și