Închide meniul
NEWS ALERT

Transfer la FCSB! Vali Gheorghe va juca sub comanda lui Edi Iordănescu! Salariul fotbalistului și bomba pregătită de Gigi Becali

Reclamă

Publicat: 3 septembrie 2021, 8:38 / Actualizat: 3 septembrie 2021, 10:17

Transfer la FCSB! Vali Gheorghe va juca sub comanda lui Edi Iordănescu! Salariul fotbalistului și bomba pregătită de Gigi Becali

Valentin Gheorghe s-a înţeles cu FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Transfer de marcă reușit de FCSB. Vali Gheorghe s-a înțeles cu gruparea condusă de Edi Iordănescu și a semnat un contract pe cinci sezoane, după cum anunță sport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Gheorghe s-a transferat la FCSB

Dorit de mai mult timp de FCSB, Vali Gheorghe va primi un salariu de 10.000 de euro pe lună. Daca inițial se vorbea doar de un împrumut, Becali a reușit să-i convingă pe cei de la Astra să-l dea definitiv.

Anunțul transferului urmează să fie făcut în orele următoare. Jucătorul se va prezenta imediat sub comanda lui Edi Iordănescu și va putea fi folosit chiar și în derby-ul cu Dinamo.

FCSB l-ar putea aduce pe Alexandru Chipciu

După Keșeru și Vali Gheorghe, FCSB este gata să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Echipa pregătită de Edi Iordănescu este foarte aproape de a obține semnătura lui Alexandru Chipciu, așa cum AS.ro v-a anunțat încă de acum ceva timp.

Alexandru Chipciu va pleca de la CFR, iar mutarea la FCSB ar urma să se facă de îndată ce jucătorul își va rezolva problemele cu ardelenii. Chipciu vrea să își primească toate drepturile financiare pentru a pleca de la echipa pregătită acum de Dan Petrescu.

Reclamă

Alexandru Chipciu este gata să revină la FCSB

Sosirea lui Chipciu ar rezolva problemele lui Edi Iordănescu. Noul tehnician de la FCSB a cerut neapărat jucători de bandă și cu experiență. Chipciu se încadrează perfect și l-ar putea ajuta pe tehnician să strângă grupul în jurul său.

Din informațiile AS.ro, discuțiile dintre cele două părți sunt destul de avansate, iar jucătorul ar dori și el să revină la FCSB. Iordănescu jr. și Chipciu au lucrat împreună la CFR, sezonul trecut, când au reușit să câștige și campionatul.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și