Închide meniul
EXCLUSIV

Jucătorul care va rezolva problemele lui Iordănescu la FCSB! Gigi Becali dă marea lovitură pe piața transferurilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2021, 14:55

Jucătorul care va rezolva problemele lui Iordănescu la FCSB! Gigi Becali dă marea lovitură pe piața transferurilor

Gigi Becali l-a sunat pe Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Alexandru Chipciu va pleca de la CFR, iar mutarea la FCSB ar urma să se facă de îndată ce jucătorul își va rezolva problemele cu ardelenii. Chipciu vrea să își primească toate drepturile financiare pentru a pleca de la echipa pregătită acum de Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sosirea lui Chipciu ar rezolva problemele lui Edi Iordănescu. Noul tehnician de la FCSB a cerut neapărat jucători de bandă și cu experiență. Chipciu se încadrează perfect și l-ar putea ajuta pe tehnician să strângă grupul în jurul său.

Alexandru Chipciu aproape de a reveni la FCSB

Din informațiile AS.ro, discuțiile dintre cele două părți sunt destul de avansate, iar jucătorul ar dori și el să revină la FCSB. Iordănescu jr. și Chipciu au lucrat împreună la CFR, sezonul trecut, când au reușit să câștige și campionatul.

Alexandru Chipciu a mai evoluat la FCSB timp de patru ani și jumătate, între ianuarie 2012 și iulie 2016. Chipciu este multiplu campion al României. Experimentatul mijlocaș are 3 titluri de campion cu FCSB și două cu CFR. Acesta mai are un titlu de campion și în Belgia, cu Anderlecht.

Alexandru Chipciu nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu

Chipciu va pleca de la CFR, după ce a fost exclus din lot de Neluțu Varga, pentru că a militat pentru rămânerea lui Marius Șumudică și Marian Copilu.

Reclamă

Nu este dorit de Dan Petrescu. Jucătorii, peste tot în lume, trebuie să fie jucători, ei nu trebuie să fie de partea cuiva, ci a clubului care te plătește.

Clubul are un proprietar, un conducător, un antrenor, care se mai schimbă. Nu trebuie să fii într-o tabără. Nu vi le pot spune pe toate. A venit Petrescu”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport, acum câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și