Închide meniul

Transfer neaşteptat pentru Constantin Budescu: "La iarnă, la vară, anul viitor, el va veni aici"

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2020, 8:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Transfer neaşteptat pentru Constantin Budescu: "La iarnă, la vară, anul viitor, el va veni aici"

SportPictures via Hepta

Constantin Budescu joacă la Astra

  • Transfer surprinzător pentru Cosntantin Budescu
  • Mijlocaşul Astrei, dat de gol

Răchită este omul care l-a promovat pe Constantin Budescu la prima echipă a Petrolului. Cei doi au rămas în relaţii strânse, iar Răchită a dezvăluit care sunt planurile de viitor ale mijlocaşului de la Astra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu, vorbesc cu el tot timpul, e un băiat extraordinar. Se vede ce fotbal ştie, a dat pasă de gol. Budescu va veni la Petrolul. Cândva, la iarnă, la vară, anul viitor, tot la Petrolul va veni. E un jucător care iubeşte clubul. Cu mine, fără mine, va veni la Petrolul. Hamza nu a venit fără mine? Deşi, dacă îţi arăt nişte mesaje, tati-tata. Budescu va veni!” a mai spus Răchită pentru Ploieşti TV.

Budescu a fost promovat de Valeriu Răchită 

Constantin Budescu a fost promovat de Valeriu Răchită în prima echipă a Petrolului.

Reclamă

Budescu, la 16 ani, în 2006 m-am dus şi am văzut un meci de copii şi juniori la Vega şi mi-a sărit în ochi un copil. Zic: Când mai au copiii meci?

Vreau să merg şi săptămâna viitoare. Când l-am văzut, la fel, era trei clase peste ei. Zic, să vină de luni la antrenamente…Păi, are doar 16 ani! Şi ce dacă are doar atât. Să vină la antrenamente. La 16 ani şi câteva luni l-am băgat pe Budescu la meciul cu Otopeni. L-am debutat în Liga 1”, a mai spus Valeriu Răchită.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 mart., 8:14
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova