Închide meniul

Transfer record pentru Liga 1. "Dacă Florinel Coman se vinde pe 10 milioane de euro, Mihăilă va pleca pe 12!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2020, 9:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Transfer record pentru Liga 1. "Dacă Florinel Coman se vinde pe 10 milioane de euro, Mihăilă va pleca pe 12!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Valentin Mihăilă poate aduce o sumă record în conturile Universităţii Craiova

Informaţia a fost oferită de Silviu Bogdan, cel care l-a promovat pe tânărul atacant la echipa de pe Oblemenco. Fostul manager al Centrului de Copii şi Juniori este convins că Mihăilă este mai valoros decât "perla" lui Gigi Becali, Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă poate pleca pe 12 milioane de euro

Agentul de jucători l-a sfătuit pe Mihai Rotaru să nu se grăbească să îl vândă pe atacantul de 20 de ani. Preţul lui Mihăilă va creşte dacă internaţionalul de tineret va mai aduna meciuri în Liga 1.

"Cred că va veni o ofertă. Cluburile mari, când vor un jucător, nu se mai uită la bani. Eu cred că Mihăilă va avea o ofertă de peste 10 milioane de euro. În acest moment poate pleca pe 7-8 milioane de euro, dar dacă va mai rămâne un an la Craiova va valora mai mult. În cazul în care Coman se va vinde pe 10 milioane de euro, mihăilă va pleca pentru 12 milioane de euro!", a reacţionat Silviu Bogdan la PRO X.

Silviu Bogdan a discutat şi despre un alt jucător pe care l-a descoperit, Vladimir Screciu. Acesta s-ar putea întoarce în Bănie după ce nu a confirmat în Belgia.

"Eu l-am adus la Craiova. S-a impus la Universitatea Craiova, dar după acest transfer la Genk, pe o sumă foarte bună, a avut ghinionul să se accidenteze acolo. În Belgia sunt foarte puţini jucători care s-au impus, este un campionat puternic.

Reclamă

Craiova a făcut o mutare foarte bună în privinţa regulii jucătorului sub 21 de ani. Dacă este vândut Mihăilă, rămân puţine soluţii. Craiova chiar crede în Screciu, iar el ar veni cu ambiţie. Din ce informaţii am, va veni ca şi transfer definitiv", a mai spus Silviu Bogdan.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și