Închide meniul

Transferul ”galactic” pregătit de la Real Madrid. Paulo Dybala, pe ”Bernabeu”. Real trimite un star la Juve

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 5:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Transferul ”galactic” pregătit de la Real Madrid. Paulo Dybala, pe ”Bernabeu”. Real trimite un star la Juve

Abaca Press / Giordano Riccardo/IPA/ABACA via Hepta

Paulo Dybala poate ajunge la Real Madrid

Campioana din Spania nu vrea să plătească însă această sumă cash și propune o afacere în care, pe lângă bani, să includă și un jucător, Toni Kroos sau Isco, susține Mediaset. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid îl vrea pe Paulo Dybala, cotat la 72 de milioane de euro

De partea cealaltă, Juventus nu și-ar dori o despărțire de Dybala, cel care a făcut un sezon spectaculos în Serie A. Totul poate depinde și de Cristiano Ronaldo. 

Dacă lusitanul va decide să plece de la Juventus, atunci bianconerii nu își vor permite să se despartă și de decarul argentinian cotat la 72 de milioane de euro, de Transfermarkt.

În ultimul sezon, Paulo Dybala (26 de ani) și-a trecut în cont 17 goluri și 14 pase decisive în cele 46 de meciuri adunte în toate competițiile. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și