Închide meniul

Transferul lui Andrei Chindriș la FCSB, ca și făcut! ”Noi, cluburile, ne înțelegem”. Anunț de ultimă oră

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2020, 10:52

Transferul lui Andrei Chindriș la FCSB, ca și făcut! ”Noi, cluburile, ne înțelegem”. Anunț de ultimă oră

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Andrei Chindriș poate ajunge la FCSB

”Sincer să fiu n-am schimbat nimic față de ultima discuție cu domnul Becali, din Săptămâna Mare. Am vorbit cu impresarul jucătorului de la Cluj. I-am zis să redeschidă discuția. Sunt niște condiții care trebuie puse la punct. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: ”Noi, cluburile, ne înțelegem imediat pentru transferul lui Chindriș la FCSB”

Am vorbit și cu copilul să-și facă un punct de vedere pe care impresarul să-l prezinte celor de la FCSB. Cei de acolo trebuie să discute și ei cu el pentru ca Andrei să vadă dacă îi convin condițiile. Dacă cei de la FCSB se vor înțelege cu băiatul, nu cred că vor mai fi probleme.

Noi, cluburile, ne înțelegem imediat. 580.000 de euro este suma pe care marșăm în acest moment. E greu de spus dacă e o sumă bună în aceste condiții, noi vom păstra și un procent dintr-o viitoare vânzare, cum am tot procedat în afacerile cu domnul Becali", a spus Iftime, pentru gsp.ro

În situația în care Gigi Becali îl va vinde pe Miron în Rusia pentru 600.000 de euro, atunci l-ar lua pe fundașul de 21 de ani cotat la 800.000 de euro, fără să fie nevoit să scoată bani din buzunar. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și