Închide meniul
NEWS ALERT

Transferul momentului în Liga 1! Hervin Ongenda, vândut de FC Botoșani. Suma încasată de moldoveni pentru jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 13:44

Reclamă
Transferul momentului în Liga 1! Hervin Ongenda, vândut de FC Botoșani. Suma încasată de moldoveni pentru jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali

Transferul momentului în Liga 1! Hervin Ongenda, vândut de FC Botoșani

Hepta

Valeriu Iftime a dezvăluit suma de transfer a francezului. Botoșani va încasa 200.000 de euro pentru jucătorul pe care și Gigi Becali l-a dorit la FCSB, în mai multe rânduri. Suma este una importantă, dacă ținem cont că Ongenda ar fi plecat gratis în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hervin Ongenda, transfer la Apollon Limassol

”Transferul este făcut. Hervin a insistat foarte mult și inima mea cedează când e vorba despre o astfel de bijurie de fotbalist, chiar dacă a mai avut sincope.

I-am dat drumul, poate juca în cupele europene. Sunt bani mulți pentru jucător”, a spus Valeriu Iftime, citat de digisport.ro.

Adevăratul motiv pentru care Ongenda a refuzat oferta lui Gigi Becali

Starul de la Botoşani, care a jucat în trecut şi la PSG, a refuzat oferta lui Gigi Becali, deşi aceasta era una uriaşă. Hervin Ongenda a venit prima dată la FC Botoşani în 2018, de la Real Murcia. A stat până la începutul anului 2020, când şi-a încercat norocul la Chievo Verona.

Nu s-a adaptat şi s-a întors în septembrie 2020 la Botoşani. De această dată, Ongenda vrea să îşi ducă contractul la bun sfârşit. Aceasta este şi promisiunea pe care i-a făcut-o lui Marius Croitoru şi adevăratul motiv pentru care a refuzat oferta lui Gigi Becali.

Reclamă

„A doua oară când s-a întors, a semnat cu noi pe 2 ani de zile şi acum, în ciuda ofertelor pe care le-a avut, a zis ‘Marius, mă ţin de promisiune! Ce n-am reuşit să fac în primul an, când ţi-am promis că rămân cu tine, acum rămân până la sfârşitul contractului, indiferent de oferta care vine’.

Da (n.r. – a avut ofertă de la FCSB). Ei, a avut de la mai multe echipe, nu numai de la FCSB a avut ofertă concretă în România. Nu vreau să fac public numele celorlalte echipe. A spus clar nu şi, credeţi-mă, era o ofertă peste nivelul Ligii 1, din punct de vedere financiar„, a spus Marius Croitoru în exclusivitate la Antena Sport.

În acest sezon, Hervin Ongenda a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase decisive în cele 21 de meciuri disputate pentru FC Botoșani, în toate competițiile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și