Închide meniul

”Trebuie să fie înarmat cu răbdare, să fie precum un atlet!” Edi Iordănescu primește un sfat prețios după ce a fost criticat de Gigi Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 noiembrie 2021, 23:41

”Trebuie să fie înarmat cu răbdare, să fie precum un atlet!” Edi Iordănescu primește un sfat prețios după ce a fost criticat de Gigi Becali

Verdict dur pentru Edi Iordănescu şi FCSB

Profimedia

Edi Iordănescu primește un sfat prețios după ce a fost criticat de Gigi Becali

Narcis Răducan, fostul director sportiv de la FCSB și apropiat al lui Edi Iordănescu, i-a transmis un mesaj antrenorului de la FCSB după ce a fost criticat de Gigi Becali. Acesta îl sfătuiește să aibă răbdare și să nu se lase afectat de criticile patronului roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au făcut foarte multe puncte, asta e important. Că jocul nu merge, asta e vizibil. Nu e justificată reacția patronului în acest moment. E justificat să vorbească, nu e anormal, a vorbit tot timpul, n-ar trebui să-l deranjeze pe Edi, iar jucătorii sunt obișnuiți.

Edi trebuie să fie înarmat cu răbdare, să fie precum atletul care să fie concentrat pe culoarul lui și să nu se gândească la ce e în jur”, a declarat Narcis Răducan pentru digisport.ro.

Citește și:

Cutremur la FCSB! Gigi Becali vrea să preia comanda

Ceva mai mult de două luni a durat liniștea la FCSB. Gigi Becali a răbufnit la adresa echipei și a criticat jocul formației antrenate de Edi Iordănescu.

Becali vrea să fie din nou cel care comandă la FCSB, dar nu se poate băga peste antrenorul său. Gigi Becali trebuie să plătească o avere dacă se gândește să scape de Edi Iordănescu până la vară. 500.000 de euro este clauza de reziliere a tehnicianului la FCSB.

Reclamă

Nu se poate la mine să vină unul să ia bani și să comande el și să-și asume. Se poate doar până în vară. De la vară se face cum vreau eu, cine dă bani comandă.

Dacă la fotbal trebuie să dau eu bani și altul să comande, nu vreau! Nu mă interesează să dau bani și să nu pot să comand. Nu mai fac activitatea astea. Dacă dau bani, eu comand. Nu vreau să fiu marele idiot și să dau eu bani și să comande altul. Dacă mă bag, sunt criticat.

Pentru ce să faci? Tu să dai milioane de euro și altul să comande? Unde ai mai văzut așa ceva. Voi sunteți nebuni! Eu m-am luat după voi și am devenit și eu nebun. Am zis că poate aveți dreptate. Dar voi sunteți nebuni. Dacă nu iei campionatul, nu mai iei 20.000 pe euro lună. Ai 5.000 de euro”, a spus Becali la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu a fost criticat de Gigi Becali
  • Ce sfat a primit antrenorul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și