Închide meniul

Tudorel Stoica a făcut-o praf pe FCSB: „Reprezintă 4 litere, un nimic”

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2023, 13:03

Reclamă
Tudorel Stoica a făcut-o praf pe FCSB: Reprezintă 4 litere, un nimic”

Tudorel Stoica, reacţie vehementă după lovitura primită de Gigi Becali în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Tudorel Stoica / Hepta

Tudorel Stoica a făcut-o praf pe FCSB. Fostul căpitan al Stelei nu înțelege cum echipa lui Gigi Becali a primit dreptul de a juca pe stadionul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Tudorel Stoica a făcut-o praf pe FCSB. Fostul mijlocaș a catalogat ficecampioana drept „un nimic”

Fostul mare mijlocaș de la Steaua București a catalogat-o pe vicecampioana României drept „un nimic”. Acesta a declarat că decizia ca FCSB să joace pe stadionul Ghencea l-a uimit și că echipa lui Gigi Becali nu ar trebui să se considere continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

„Ceea ce se întâmplă mi se pare o aberaţie. Nu înţeleg cum acest domn ministru al Apărării Naţionale a acceptat să dea o semnătură pentru ca o echipă precum FCSB, care reprezintă un nimic, să vină să joace în Ghencea. De ce spun că reprezintă un nimic? Reprezintă patru litere, un nimic.

Sunt siderat de faptul că această echipă va veni să joace în ‘templul fotbalului românesc’, nu în ‘templul Stelei’, în condiţiile în care clubul respectiv a dat în judecată Steaua, pentru a obţine tot ce are Steaua mai bun

Reclamă

Sunt uimit cum anumite persoane se bat cu pumnul în piept că ei sunt Steaua, că ei reprezintă Steaua şi se vor întoarce în templul fotbalui românesc. Reprezintă nimic, să se înţeleagă că reprezintă nimic”, a spus Tudorel Stoica, pentru orangesport.ro.

Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB. „Militarii” au amenințat cu noi procese

Oficialii echipei militare, care joacă în Liga a 2-a, au postat un comunicat prin care au anunțat toleranță zero față de clubul latifundiarului din Pipera. Astfel, cei de la CSA Steaua sunt gata să inițieze noi procese cu FCSB, pentru a rezolva conflictul de imagine dintre cele două formații.

„Opriți furtul de identitate!!!

Reclamă 4 / 0/3

Steaua București condamnă acțiunile clubului Fotbal Club FCSB SA, care prin reprezentanții săi oficiali au avut apariții în spațiul public, atât pe posturile de televiziune naționale, cât și în online, în care s-au folosit de numele sau simbolurile clubului nostru.

Reamintim că există o hotărâre definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, din decembrie 2014, care a stabilit definitiv și irevocabil că Steaua București nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul), către o altă entitate juridică, iar folosirea numelui „Steaua” este strict interzisă fără acordul clubului nostru.

Considerăm acțiunile reprezentanților clubului din Berceni premeditate, instigatoare și cu o intenție clară de a induce în eroare opinia publică, prin afirmații care sunt în contradicție cu realitatea.

În consecință de cauză, clubul nostru manifestă toleranță zero față de astfel de comportamente și își rezervă dreptul de a acționa legal pentru recuperarea prejudiciilor de imagine.

În final, ținem să accentuăm că există o singură echipă care poartă numele Steaua București, iar aceasta evoluează în Liga a 2-a, pe stadionul din Ghencea”, se arată în comunicatul postat de Clubul Sportiv al Armatei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și