Închide meniul
VIDEO

U Cluj – CSA Steaua 1-0 | Imagini şocante: un ultras al Stelei a căzut ca secerat după ce a fost lovit cu pumnul în faţă de un jandarm. Anunţul oficial făcut de Jandarmeria Mobilă Cluj

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2022, 10:57

U Cluj – CSA Steaua 1-0 | Imagini şocante: un ultras al Stelei a căzut ca secerat după ce a fost lovit cu pumnul în faţă de un jandarm. Anunţul oficial făcut de Jandarmeria Mobilă Cluj

U Cluj - CSA Steaua 1-0 | Imagini şocante

Captură Instagram

U Cluj – CSA Steaua 1-0. Scandal uriaş înainte de derby-ul din Liga 2 dintre rivalele Universitatea Cluj şi CSA Steaua. Reprezentanţii celor două galerii s-au bătut în centrul oraşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jandarmeria a intervenit la timp, dar, din nefericire, un om al legii a lovit extrem de dur un suporter din Peluza Sud. Imaginile au devenit virale, după ce jandarmul l-a lovit cu pumnul direct în faţă pe fan, care a cazut la pământ, ca secerat.

Din fericire, acesta s-a ridicat imediat şi a dat semne că nu are nicio problemă gravă.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Totul Despre Fotbal (@viata_in_peluza)

U Cluj – CSA Steaua 1-0 | Scandal şi în timpul meciului

Suporterii echipei de fotbal Steaua Bucureşti au provocat scandal la meciul de la Cluj, încercând să intre pe teren şi aruncând cu părţi din gard şi scaune, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor. Mai mulţi suporteri au fost amendaţi, valoarea sancţiunilor fiind de aproape 4.000 de lei.

Reclamă

Jandarmeria Mobilă Cluj a anunţat că, înainte de începutul meciului de fotbal, în zona Piaţa Unirii, a avut loc un scandal între trei membri din galeria Universităţii Cluj şi doi din galeria echipei Steaua Bucureşti, persoanele respective fiind calmate de forţele de ordine.

„Pe timpul desfăşurării partidei de fotbal, la finalul primei reprize, membri ai galeriei oaspete au încercat să pătrundă pe suprafaţa de joc prin distrugerea unor porţiuni din gardul care separă peluza oaspete, aruncând cu părţi din gard şi scaune. Întrucât stewarzii nu puteau face faţă acestui situaţii, Jandarmeria a constituit un cordon de ordine pentru a împiedica pătrunderea pe suprafaţa de joc şi conflictul direct între galerii”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Mobile Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată precizează că, până în prezent, au fost date opt sancţiuni la Legea 61/1991, în valoare de 2.300 de lei, două avertismente scrise şi o amendă la Legea 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, în valoare de 1.500 de lei.

Anunţul făcut de Jandarmeria Mobilă Cluj

Jandarmeria Mobilă a menţionat că nu au fost suporteri sau jandarmi răniţi.

„Precizăm că până în acest moment nu avem informaţii despre vătămarea corporală a vreunui suporter şi vă confirmăm că în rândul forţelor de ordine nu au fost jandarmi răniţi. De asemenea, sunt în derulare activităţi de identificare a tutror celor implicaţi în aceste incidente, urmând a se dispune măsurile legale împotriva acestora”, se mai precizează în comunicat.

U Cluj – CSA Steaua 1-0. Formaţia Universitatea Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 2. Golul a fost marcat de Haită, în minutul 10.

Recomandări
  • U Cluj – CSA Steaua 1-0
  • Scandal uriaş înaintea meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și