Închide meniul

„U” Cluj – Dinamo 2-0 | Ionel Dănciulescu se revoltă: „Nu e normal să faci așa ceva!” + Cornel Dinu şi Marius Niculae au răbufnit: „Ar fi cea mai mare rușine!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 mai 2022, 23:57 / Actualizat: 22 mai 2022, 6:48

„U Cluj – Dinamo 2-0 | Ionel Dănciulescu se revoltă: „Nu e normal să faci așa ceva! + Cornel Dinu şi Marius Niculae au răbufnit: „Ar fi cea mai mare rușine!

Dinamo - "U" Cluj, LIVE TEXT pe AS.ro

Universitatea Cluj şi Dinamo, în timpul meciului de baraj / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Ionel Dănciulescu se revoltă după „U” Cluj – Dinamo 2-0. „Câinii” au fost umiliţi pe Cluj Arena şi sunt la 90 de minute distanță de retrogradarea în Liga 2. Echipa lui Dusan Uhrin a fost criticată şi de Cornel Dinu, legenda clubului, dar şi de Marius Niculae, fost mare atacant în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Remacle şi Boiciuc. După al doilea gol, fanii dinamovişti au răbufnit şi au vrut să intre pe teren.

Ionel Dănciulescu se revoltă după „U” Cluj – Dinamo 2-0

Ionel Dănciulescu a fost un car de nervi şi a pus tunurile pe Iuliu Mureşan, căruia îi reproşează că a abandonat echipa în ultima perioadă.

„Vinovați sunt cu toții, dar ce se întâmplă acum e și o consecință a problemelor apărute în acest sezon. Nu e normal ca omul care are destinul echipei în mâini (n.r. – administratorul special Iuliu Mureșan) să dispară, să nu mai vină la meciuri, să nu mai fie lângă echipă.

Sunt foarte mulți jucători care își termină contractele, iar tu n-ai fost acolo să discuți cu ei, să le oferi o siguranță! Jucătorii ar fi trebuit să știe pentru ce luptă, să aibă o motivație. Nu știu ce dorință de a juca au avut unii dintre ei”, a declarat Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Cornel Dinu şi Marius Niculae au răbufnit după umilinţa de la baraj

Marius Niculae îi avertizează pe dinamovişti înaintea ultimului meci al sezonului. „Retrogradarea ar fi cea mai mare rușine din istoria lui Dinamo. Nu știu ce echipe și-ar dori să mai transfere apoi jucători cu o asemenea atitudine”, a transmis şi Marius Niculae.

Chiar dacă era sigur că Universitatea Cluj nu este dorită în Liga 1, Cornel Dinu i-a criticat pe elevii lui Dusan Uhrin după umilinţa de la baraj.

”Mai sper totuşi că, deşi Dinamo a avut slăbiciuni mari de joc, vreo 55 de minute echipa care contat a fost U Cluj, şi nu ar trebui să surprindă, având în vedere ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimii ani. Diferenţa de valoare, pentru că U Cluj a avut mari probleme de joc în play-off-ul Ligii 2, iată că 55 de minute… of, Doamne, ‘câinii roşii’, dacă se mai pot numi aşa, nu au prea contat. Ce semeni, aia culegi, după atâţia ani de haos de conducere, total inadvertentă între măsurile luate tehnic, financiar, de decizii, sigur că se ajunge la un moment de dărâmare completă, cum a fost azi, în faţa unei echipe care ştie.

Reclamă 4 / 0/3

Am informaţii, s-a confirmat, rezistă din punct de vedere fizic 55 minute, e vorba despre ‘şepcile roşii’. Au avut om în plus, dar s-a văzut mai puţin. În prima repriză, paradoxal, U Cluj a avut trei ocazii şi Dinamo zero.

Repriza a doua, Dinamo a dominat, a avut două bare, dar lipsa de coerenţă şi schimbarea antrenorilor… nu ai de unde să ai o continuitate de logică fotbalistică de conducere. Singura decizie care aduce într-o mică măsură cu tradiţia de sacrificiu de ordine în joc, de disciplină… dar în proprţie de 55 – 60 la sută de ce reprezenta Dinamo, e Pierret, singurul jucător care a fost adus de un fotbalist, de Răducioiu. În rest, de un membru al Consiliului Judeţean UTC-ist de-a lungul timpului, Iuliu Mureşan”, a spus Cornel Dinu, potrivit orangesport.ro.

Dusan Uhrin, cu capul în pământ după „U” Cluj – Dinamo 2-0

Dusan Uhrin este cu capul în pământ după „U” Cluj – Dinamo 2-0. „Câinii” au fost umiliţi pe Cluj Arena şi sunt la 90 de minute de Liga 1. Antrenorul speră ca jucătorii să fie motivaţi şi să dea totul pe teren.

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Remacle şi Boiciuc. După al doilea gol, fanii dinamovişti au răbufnit şi au vrut să intre pe teren.

„Nu am fost agresivi încă de la început. Nu este un rezultat prea bun. Am început să jucăm mai bine în repriza a doua. Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul şi sper să dăm totul la retur. A fost mai greu. Mai avem un meci acasă. Aţi văzut cât de dificil a fost. Cluj a jucat bine”, a declarat Dusan Uhrin.

Cosmin Matei a transmis un mesaj categoric înaintea returului din Ştefan cel Mare.

„A fost cel mai important meci al sezonului. Trebuie să reglăm puţin în ultimul meci. Nu se pune problema de miza meciului sau de motivare. A fost un meci în deplasare, ne pare rău că am pierdut. O să dăm totul ca să păstrăm echipa în Liga 1. Prima mea ocazie nu a vrut să intre.

Reclamă

Era senzaţional să revenim cu un gol de la vestiare. Trebuie să nu distrugem această echipă. Suntem pe un drum negru. Fiecare trebuie să dea tot ce are mai bun. Nu a fost seara noastră. Trebuie să avem speranţă şi să credem. Ştiu că le este greu fanilor, dar şi nouă ne este greu. Încercăm să ieşim din această situaţie. Avem nevoie de ei mai mult ca oricând”, a spus şi Cosmin Matei.

Ultraşii dinamovişti au răbufnit şi au vrut să intre pe teren după eşecul cu Universitatea Cluj

Scandal la U Cluj – Dinamo 2-0! Ultraşii dinamovişti au răbufnit după ce Universitatea Cluj a marcat al doilea gol prin Boiciuc. Aceştia au pornit jihadul şi s-au bătut cu jandarmii.

În minutul 83, Universitatea Cluj a marcat al doilea gol prin Boiciuc, iar fanii dinamovişti şi-au ieşit din minţi. Unii dintre aceştia au vrut să intre pe teren. Jandarmii au intervenit şi au trebuit să apeleze la gaze lacrimogene. Galeria celor de la Dinamo i-au ameninţat şi pe jucători, cărora le-au transmis că le rup picioarele.

Până la incidentele din minutul 83, fanii celor două echipe au creat o atmosferă fantastică. Fanii de la U Cluj şi Dinamo au făcut spectacol înaintea barajului pentru menţinerea în Liga 1! Cele două galerii sunt înfrăţite şi au creat o atmosferă de vis.

Fanii au afişat mai multe bannere în tribune. „Credem în izbândă până la final, deşi prestaţia voastră e de carnaval!„, a fost unul dintre bannere. Şi dinamoviştii au făcut show în tribune.

Recomandări
  • Ionel Dănciulescu, Cornel Dinu şi Marius Niculae, reacţii după „U” Cluj – Dinamo 2-0
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și