Închide meniul

Ultimele detalii despre transferurile lui Deian Sorescu şi Vali Gheorghe la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 13:35

Ultimele detalii despre transferurile lui Deian Sorescu şi Vali Gheorghe la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali

Hepta

  • Gigi Becali a făcut ofertă pentru Deian Sorescu
  • Becali îl vrea şi pe Vali Gheorghe la FCSB

„Vorbim de transferuri dacă pleacă un jucător. Vine azi Keseru, o să vedeți. I-am făcut o ofertă lui Dinamo pentru Sorescu, dacă acceptă foarte bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu, la Vali Gheorghe, știam că îl dau împrumut cu procente, iar acum le-am transmis că vrem să îl luăm definitiv cu procente până în vară. Nici nu am ce să vorbesc dacă i-am dat lui Edi toată încrederea”, a spus Becali, la Pro X.

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Deian Sorescu

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Deian Sorescu. Patronul lui FCSB îşi doreşte să îl aducă pe căpitanul lui Dinamo şi încearcă să dea lovitura verii în Liga 1!

Reclamă

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Becali a făcut o ofertă oficială de 700.000 de euro plus TV pentru golgheterul marii rivale. Finanţatorul roş-albaştrilor a ţinut să asigure că nu va oferi mai mulţi bani pentru Sorescu şi că aşteaptă răspunsul final al conducătorilor „câinilor”.

„De acum, Edi Iordănescu decide, dar să știți că amândoi îl vrem pe Sorescu. Dinamo știe ce ofertă are pe masă și nu mă apuc să licitez prin presă pentru el. Știm ce avem de făcut.

Reclamă

De ce să îmi fie teamă de reacția fanilor? Dacă Dinamo are o altă ofertă mai bună, atunci să îl dea unde vor conducătorii lor. Noi vom oferi prețul corect pentru România. Oricum, vom încerca să mai perfectăm cel puțin încă un transfer„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Mihai Stoica a fost surprins că DDB a refuzat să îl trimită pe Sorescu la FCSB, în condiţiile în care clubul este în insolvenţă şi are mare nevoie de bani.

„Este adevărat că am făcut o ofertă pentru Sorescu. Oferta este de 700.000 plus TVA, plătibili într-o singură tranşă. Oferta a fost respinsă, probabil că cei de la Dinamo, aflaţi în insolvenţă, au oferte mai bune. Altfel nu se poate explica de ce a fost oferta noastră refuzată.

Reclamă 4 / 0/3

Bănuiesc că, pentru a ieşi clubul din insolvenţă, trebuie acceptate cele mai bune oferte. Atât putem noi oferi, cred că subiectul este terminat”, a declarat managerul general al lui FCSB pentru pagina de Facebook a clubului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!