Închide meniul

Ultimul antrenor care a adus titlul FCSB-ului e categoric: „E greu să te baţi în aceste condiții!” Mesaj clar pentru Gigi Becali: „Gândiţi-vă la asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2021, 20:15

Ultimul antrenor care a adus titlul FCSB-ului e categoric: „E greu să te baţi în aceste condiții! Mesaj clar pentru Gigi Becali: „Gândiţi-vă la asta!

Gigi Becali vrea să vândă echipa

Hepta

Costel Gâlcă, mesaj clar pentru Gigi Becali

Costel Gâlcă este de părere că FCSB nu reuşeşte să câştige titlul din cauza vânzării celor mai importanţi jucători. Sezonul trecut, gruparea roş-albastră l-a vândut pe Dennis Man la Parma, iar în acest sezon l-a cedat pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Gândiţi-vă că FCSB an de an, nu numai acum, vinde jucători pe bani importanţi, se începe cu o echipă, după aceea pleacă 3-4 jucători importanţi, e greu să construieşti o echipă. Înţeleg că nivelul financiar creşte pentru club, pentru cei implicaţi, au dat în ultimii ani transferuri importante, dar e greu să te baţi la titlu în aceste condiții”, a transmis Costel Gâlcă.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor a vorbit şi despre situaţia antrenorilor din fotbalul românesc, după ce Marius Şumudică a fost dat afară cu scandal de la CFR Cluj.

„Fotbalul românesc pe zi ce trece se duce mai în jos. Au fost nişte semnale trase şi de colegii mei, şi de mine, şi de toată lumea. Cred că toţi care fac parte din fotbal ar trebui să fie mai conştienţi, să dea continuitate antrenorilor, pentru că e important să aibă continuitate, să aibă o filosofie de joc. Cred că trebuia vorbit direct cu el, trebuia anunţat, eu cred că e ruşinos pentru fotbal”, a mai spus antrenorul.

Gigi Becali vrea să câștige Champions League cu FCSB

Gigi Becali are ambiții uriașe la FCSB. Patronul roș-albaștrilor visează să câștige Champions League, chiar dacă echipa sa nu a reuşit calificarea nici măcar în Conference League.

Reclamă

„Nu prea mai merg la meciuri, mai merg la meciuri doar dacă joacă FCSB în Champions League, în grupe. Visul meu este să demonstrez oamenilor slava Domnului prin mine, să vadă lumea că o echipă ca FCSB, cu un buget de 10 milioane, va putea câștiga Liga Campionilor cu echipe cu buget de un miliard.

Campionatul o să-l câștig, nu e problemă. Dacă o să intrăm în Liga Campionilor la anul și încasăm de acolo 30-40 de milioane și mărim salariile, face Domnul o echipă bună și ne putem bate în Europa, încet, încet”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ultimul antrenor care a adus titlul FCSB-ului, mesaj clar pentru Gigi Becali
  • De ce nu reuşeşte echipa roş-albastră să câştige titlul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
Vezi toate știrile
Citește și