Închide meniul

Ultraşii FCSB, gata să cumpere echipa de la Gigi Becali: „Așteptăm numărul de cont unde să trimitem 10 milioane de euro!” Anunţul făcut de Gheorghe Mustaţă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 noiembrie 2021, 13:07

Ultraşii FCSB, gata să cumpere echipa de la Gigi Becali: „Așteptăm numărul de cont unde să trimitem 10 milioane de euro! Anunţul făcut de Gheorghe Mustaţă

Gheorghe Mustaţă s-a convins după ce a văzut CFR Cluj - FCSB

Gheorghe Mustaţă şi Tavi Popescu / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ultraşii FCSB, gata să cumpere echipa de la Gigi Becali

Ultraşii nu au glumit când au anunţat că vor să cumpere FCSB de la Gigi Becali. Gheorghe Mustaţă i-a transmis patronului roş-albaştrilor că aşteaptă contul în care să îi vireze cele 10 milioane de euro cerute în schimbul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am întocmit hârtia pe care Asociația Salvați Steaua o trimite către clubul FCSB. Poate că a și fost deja trimisă în această seară (n.r. marți seară). După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul. L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui.

Noi dovedim că suntem serioși. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro. Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care și-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru Radio Sport 1.

Lovitura pregătită de ultrașii lui FCSB pentru Gigi Becali

Ultrașii lui FCSB vor să o cumpere pe FCSB de la Gigi Becali, fiind nervoși pe maniera autoritară de conducere a latifundiarului din Pipera. Ca să-și susțină intențiile, suporterii roș-albaștrilor vor să-l atragă lângă ei pe nimeni altul decât Anghel Iordănescu.

„Gigi să nu creadă că noi nu suntem o forță. Îl asigur că suntem foarte mulți, iar în spatele nostru sunt deja foarte mulți oameni care ne vor ajuta să cumpărăm echipa de la Gigi Becali. Orice început are și un sfârșit și a venit timpul ca Gigi să vândă echipa. Circul ăsta nu mai poate să continue la noi la echipă.

Reclamă

Așa nu mai merge absolut deloc, iar noi suporterii nu mai putem să rezistăm. Am discutat cu foarte mulți oameni de afaceri, dar sper să vină alături de noi și cât mai multe glorii ale Stelei. Vrem să luăm echipa de la Giigi Becali, iar eu sper să convingem și familia Iordănescu să ni se alăture. Edi ne știe pe noi și știe cît de mult ținem la el. Vreau să mă ducă miercuri seară, sau cel târziu joi, și acasă la nea Puiu Iordănescu. Avem nevoie de experiența dânsului și sper să îl conving să ni se alăture”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și