Închide meniul

Ultraşii lui Dinamo au trecut la ameninţări înaintea barajului cu „U” Cluj: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză!” / „B=Bătaie”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2022, 19:06

Ultraşii lui Dinamo au trecut la ameninţări înaintea barajului cu „U Cluj: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! / „B=Bătaie

Ultraşii lui Dinamo au trecut la ameninţări înaintea barajului cu "U" Cluj

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Ultraşii lui Dinamo au trecut la ameninţări înaintea barajului cu „U” Cluj. Aceştia nu concep ideea ca echipa lor să retrogradeze pentru prima oară în istorie în Liga 2, motiv pentru care i-au avertizat pe jucătorii lui Dusan Uhrin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O parte din suporteri au făcut tot posibilul pentru a-i motiva pe dinamovişti, în timp ce alţii au trecut direct la ameninţări cu bătaia.

Ultraşii lui Dinamo au trecut la ameninţări înaintea barajului cu „U” Cluj

„Vă dezbrăcăm, sărim din peluză / 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”, au afişat suporterii pe gardul stadionului din Ştefan cel Mare, potrivit playsport.ro.

Ultraşii lui Dinamo au trecut la ameninţări înaintea barajului cu "U" Cluj
Ultraşii lui Dinamo au trecut la ameninţări înaintea barajului cu „U” Cluj

Peluza Cătălin Hîldan îi îmbărbătează pe „câini” înaintea barajului

Peluza Cătălin Hîldan îi îmbărbătează pe „câini” înaintea barajului cu „U” Cluj de duminică. Alb-roşiii au cedat cu 0-2 în manşa tur a barajului, iar suporterii speră la „remontada”.

Confruntarea din Ştefan cel Mare este deja sold-out, iar fanii le-au amintit jucătorilor cele mai frumoase momente din istoria clubului.

Reclamă

„VOM STRIGA ÎMPREUNĂ CU TINE, PANE DUŠANE!

Veniți din timp la stadion! Cu o oră înainte, adică în jur de ora 20:00 să intrați deja. Stadionul Dinamo are foarte puține căi de acces și intrarea publicului este foarte greoaie.

E foarte important să încurajăm echipa dinainte de începerea meciului și să nu ne oprim până în ultima secundă!

Reclamă 4 / 0/3

SUNTEM CÂINI PÂNĂ LA MOARTE și duminică trebuie să arătăm asta!
Aduceți-vă aminte de marile meciuri cu tribunele pline, când nicio echipă nu putea să reziste.

– am călcat în picioare marele Hamburgher SV, campioana Europei de atunci (3-0)
– am umilit echipe mari precum Everton (5-1) și Panathinaikos (6-1)
– am eliminat-o pe Inter Milano, înghesuiți în groapa tot în Groapa asta din Ștefan cel Mare,
– am sărit pe garduri la Ziua Dreptății și suntem gata s-o facem din nou.

Procurați-vă pelerine de ploaie! Se găsesc și la Decathlon și costă câțiva lei. Veniți în ROȘU, ALB sau NEGRU! Luați-vă eșarfele alb-roșii cu voi!
NU VĂ SPERIAȚI DE PLOAIE!

Dacă cineva are bilete și crede că nu va ajunge la meci, să ni le trimită pe mesageria paginii, pentru a le oferi altora (gratis sau contra cost)
Avem o primă consistentă pentru jucători și ne-ar face cea mai mare bucurie să ne ia toți banii!

Haideți să mai luăm fiecare câte 2-3 bilete virtuale, pentru că toți banii din aceste bilete vor fi dați pentru primă!

DDB a oferit până acum 25.000€ și alți dinamoviști au pus restul de bani până la 75.000€

Cu ajutorul vostru putem ridica această cifră!

Reclamă

Dacă mai sunt dinamoviști, oameni de afaceri care doresc să ajute, ACUM ESTE MOMENTUL!

Niciunul din cei care se implică acum nu va fi uitat!”, a anunţat Peluza Cătălin Hîldan.

Ce spune Dusan Uhrin despre prima promisă dacă Dinamo se salvează de la retrogradare

Dusan Uhrin a avut o primă reacţie după ce s-a aflat care este prima promisă dacă Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” pot încasa 75.000 de euro dacă o înving pe U Cluj şi rămân în Liga 1.

Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a recunoscut că a purtat o discuţie cu anumiţi lideri ai fanilor, din DDB, dar asigură că orice beneficiu financiar trebuie trecut în plan secund în acest moment.

„Am vorbit cu fanii şi cu câțiva lideri de la DDB. E normal din partea lor să ne pună presiune, vor să vadă echipa în Liga 1 şi sezonul viitor. E o perioadă dificilă, nu ştiu dacă e cea mai grea din cariera mea. Pentru mine, în aceste moment, nu banii joacă. Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani. Nu e vorba despre bani, ci despre atitudine. E frumos să avem bani, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Eu nu mă gândesc nicio secundă la aşa ceva, trebuie să îi întrebaţi pe jucători.

Eu vreau să ajut Dinamo. Trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă așteptam atunci când am semnat. Sunt dezamăgit pentru ceea ce s-a întâmplat la ultimul meci. Nu vorbesc despre viitorul meu, am contract cu Dinamo, sunt concentrat acum doar pe meciul cu U Cluj. Mereu am lucrat sub presiune aici„, a declarat Dusan Uhrin la conferinţa de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și