Închide meniul

Un antrenor din Liga 1 visează la ”perlele” lui Becali: ”Coman, Man și Tănase sunt jucători de valoare”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2020, 8:38

Reclamă
Un antrenor din Liga 1 visează la ”perlele” lui Becali: ”Coman, Man și Tănase sunt jucători de valoare”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Florinel Coman este unul dintre preferații lui Bogdan Andone

Bogdan Andone ar vrea, dacă s-ar putea, numai puțin de 3 jucători de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E greu de ales unul singur, mi-aș dori mai mulți. Mi-ar plăcea foarte mult dintre foștii mei elevi de la FCSB, sunt jucători de valoare, Coman, Man, Tănase, un jucător extraordinar care e extrem de important mai ales în vestiarul FCSB-ului. Sunt jucătorii de la CFR Cluj cu experiență mare, e Nistor la Craiova, Sorescu la Dinamo, un jucător extraordinar pe care l-am antrenat la Timișoara, știu ce caracter are”, a spus Bogdan Andone pentru Prosport.

Bogdan Andone, dezvăluiri incredibile din perioada în care a antrenat-o pe FCSB

Bogdan Andone a rezistat șapte meciuri ca antrenor principal la FCSB. Actualul tehnician al Astrei a dezvăluit că a avut o clauză în contract, potrivit căreia putea face primul 11 doar la echipele de juniori.

"Nu știam și nu credeam că implicarea patronului e atât de mare. Chiar dacă fusesem în perioada cu Mihai Stoica acolo, el tot timpul avea discuții private cu domnul Becali. Nu discuta în prezența staff-ului. Nu știam exact de implicarea patronului. Credeam cu convingere că prin discuții amiabile și explicații logice putem avea o colaborare.

Eu sunt convins că dacă nu ar fi fost acea conjunctură cu perioada delicată, fără stadion, meciuri din trei în trei zile, ar fi mers bine totul", a spus Bogdan Andone pentru Gazeta Sporturilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” Vezi toate știrile
Citește și