Închide meniul

Un fost antrenor de la FCSB, varianta şoc a celor din DDB pentru a veni antrenor la Dinamo în locul lui Bonetti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2021, 18:35

Un fost antrenor de la FCSB, varianta şoc a celor din DDB pentru a veni antrenor la Dinamo în locul lui Bonetti

Cristiano Bergodi, varianta fanilor pentru posrtul de antrenor al celor de la Dinamo

Hepta

Cristiano Bergodi este varianta pe care mai mulţi membri DDB o susţin pentru a veni antrenor la Dinamo, au confirmat surse pentru Antena Sport. Bergodi a mai antrenat în România chiar marile rivale ale dinamoviştilor:  FCSB, Rapid sau Universitatea Craiova. Italianul i-a antrenat ultima dată pe olteni şi a fost la un pas să câştige titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonneti, somat de conducere să îşi dea demisia

Dario Bonetti nu a fost prezent la antrenamentul de azi al dinamoviştilor. Acesta a fost condus de secundul Iulian Mihăescu. De altfel, italianul a transmis un mesaj prin care despărţirea de echipă este una inevitabilă.

„Salutări, tuturor. Am ajuns aici cu mâinile goale pentru a ține echipa în viață. Acum, odată ce calvarul s-a încheiat, toată lumea este în siguranță. În acest moment, mă simt folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să recunosc că știam că asta se va întâmpla.

Am fost nevoit să antrenez o echipă pe care nu o cunoșteam, formată din jucători foarte tineri, veniți de la Liga 3, de la Dinamo 2. Am simțit că pot apărea accidente, ceea ce s-a și întâmplat. 

Țin minte când am venit aici, niciun alt antrenor n-a vrut să accepte să vină la Dinamo. Din acest motiv, mi-a fost transmis că nu contează rezultatele din primele 10-12 meciuri, ci le vom folosi pentru a organiza echipa și a aștepta ca FIFA să ridice interdicția la transferuri.

Reclamă

La acel moment, am replicat că doar câteva înfrângeri la rând pot agita apele, așa că perioada de 12 meciuri este mult prea mare. Fotbalul este simplu, de fapt, însă cei care-l conduc nu-l înțeleg.

Acestea fiind spuse, le mulțumesc tuturor celor de la Săftica, lui Dinamo, jucătorilor și, în special, suporterilor, care arată un devotament extraordinar, ceea ce a fost, de altfel, și principalul motiv pentru care am ales să vin în, probabil, cel mai greu moment din istoria lui Dinamo. Am ales cu inima, fără alt motiv„, a transmis Bonetti pe reţelele de socializare.

Prunea anunţă obiectivul lui Dinamo

În același timp, Florin Prunea a recunoscut că obiectivul lui Dinamo în acest sezon trebuie să fie evitarea retrogradării. Mai mult, nu se poate, cu actualul lot.  ”Să vedem realitatea, Dinamo trebuie să nu retrogradeze, apoi să nu se desființeze”, a transmis Florin Prunea.

Reclamă 4 / 0/3

După ce interdicția la transferuri i-a fost ridicată, Dinamo i-a legitimat pe Plamen Iliev, Constantin Nica, Răzvan Popa, Cătălin Itu, Cosmin Matei, Gabriej Torje, Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră. Dintre cei nou veniți, Cătălin Itu, Cosmin Matei și Gabriel Torje au fost titulari în derby, iar Mirko Ivanovski a intrat la pauză.

Recomandări
  • Cristiano Bergodi, variantă şoc la Dinamo
  • Italianul, susţinut de DDB

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și