Închide meniul

Un fost jucător de la FCSB a rămas șocat de schimbarea lui Gigi Becali. „Îl cunosc foarte bine, nu era așa!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2021, 19:42 / Actualizat: 15 august 2021, 21:41

Un fost jucător de la FCSB a rămas șocat de schimbarea lui Gigi Becali. „Îl cunosc foarte bine, nu era așa!

Ionuț Rada, șocat de Gigi Becali

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a recunoscut de multe ori că el face schimbările din timpul meciurilor și altcătuiește chiar și primul „11”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceea ce este și mai sinistru pentru fanii lui FCSB e că Becali a spus, cu vârf și îndesat, că nu vrea să mai facă performanță, ci doar să se îmbogățească din vânzarea de jucători.

Ionuț Rada: „Gigi Becali nu era așa! Îl cunosc foarte bine”

„Cu tot respectul legat de plata salariilor, dar ce face acum e total greșit. Chiar dacă pe vremea mea mai venea în vestiar sau mai mergea cu noi în cantonament, pur și simplu discutam cu totul altceva.

Nu se punea problema să vină la ședința tehnică sau să simțim noi că joacă altcineva decât ar merita sau sa facă schimbări ca acum, când scoate 3-4 jucători în prima repriză.

Eu cred că Gigi Becali este total schimbat față de perioada 2005-2006, chiar și față de perioada 2009-2010. Este o surpriză, e ciudat pentru mine, pentru că el nu era așa! Mi se pare că nu-și mai dorește să facă performanță”, a declarat Ionuț Rada, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Ionuț Rada a jucat pentru FCSB în perioada 2007-2010. Acesta a adunat peste 50 de meciuri pentru roș-albaștri.

Cu toată implicarea lui Gigi Becali, FCSB este doar pe locul 4 în acest debut de sezon și a fost eliminată rușinos din preliminariile Conference league de Șahtior Karagandy.

Ionuț Rada, povestire inedită cu Gigi Becali

Ionuţ Rada a vorbit în ziua derby-ului Rapid – FCSB, echipe pentru care a jucat câte trei ani, despre întâmplările trăite cu Gigi Becali patron. Rada a povestit cum şeful FCSB le făcea semnul crucii pe frunte jucătorilor ca să le poarte noroc.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt multe momente legate de Gigi Becali. Îmi aduc aminte că înainte de play-off-ul UEFA Champions League cu BATE Borisov a venit la noi să ne încurajeze și să ne facă crucea cu mir cu degetul pe frunte (n.r. -râde). Era obiceiul lui pe care am văzut că în continuare îl face. Am auzit și de la alți jucători după ce am plecat de acolo că face asta în continuare.

Mi se părea haios, dar pe de altă parte vedeam că este serios și emoționat și că își dorește din tot sufletul să ajungem în Champions League. E cu totul și cu totul alt om față de cum era atunci! Și declarațiile pe care le dădea atunci. Cumva noi eram obișnuiți, pentru că știam că în momentul în care venea în vestiar ne trata de parcă eram copiii lui! Glumea cu noi și ne zicea: ‘Hai, mă! Ce, v-ați supărat pe mine?!”, a mai spus Rada.

 

Recomandări
  • Gigi Becali face legea la FCSB
  • Ionuț Rada susține că Becali era mai maleabil în trecut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și