Închide meniul
EXCLUSIV

Un fost jucător de la FCSB a dat verdictul după tensiunile apărute între Gigi Becali şi Edi Iordănescu: „Toată lumea îl ştie pe Gigi”

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2021, 14:34

Reclamă
Un fost jucător de la FCSB a dat verdictul după tensiunile apărute între Gigi Becali şi Edi Iordănescu: „Toată lumea îl ştie pe Gigi

Basarab Panduru îl laudă pe atacantul dorit de Gigi Becali

Hepta

„Aşa e nea Gigi, bagă bani, trăieşte fotbalul. Vrea ca echipa lui să joace frumos, să bată cu 4-0, cu 5-0, dar bagă bani şi a făcut o bază frumoasă. Toată lumea îl ştie pe Gigi, dar cred că face treabă bună Edi Iordănescu acolo”, a spus Junior Morais, pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ar putea să rămână fără Edi Iordănescu

Dănuţ Lupu îl avertizează pe Gigi Becali. Dacă Edi Iordănescu pleacă, FCSB nu mai are absolut nicio şansă la titlu. Totuşi, fostul internaţional nu crede că Gigi Becali se va putea abţine să nu mai critice echipa. „Ştiţi cum e, orice minune ţine 3 zile. Nu, eu nu cred că Gigi va reuşi vreodată să nu se bage cu toate că ultima oară când au luat campionatul a fost când nu s-a băgat!”, spune Dănuţ Lupu.

Mai mult, Dănuţ Lupu crede că Edi Iordănescu nu va mai rezista pentru mult timp antrenor la FCSB. „Nu! Eu cred că dacă se bagă Gigi, Edi nu va rezista. Nu că nu va rezista Edi, nu va mai sta”, mai spune fostul internaţional.

FCSB – Mioveni 3-0 s-a disputat cu doar 13 jucători ai vicecampioanei pe foaia de joc. Majoritatea dintre aceştia au fost infectaţi cu COVID, iar unii dintre ei sunt accidentaţi. Şi Farul – FCSB de duminică seara e în pericol de a nu se juca. FCSB ar mai avea doar 12 jucători disponibili după ce căpitanul Florin Tănase s-a accidentat cu Mioveniul.

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru Gigi Becali

Aflat în izolare, tehnicianul vicecampioanei a vorbit despre ultima ieşire a patronului, dar şi despre ce obiectiv are pe termen scurt la FCSB. Nu a spus nimic despre o eventuală plecare, deşi s-a speculat că ar vrea să plece în iarnă de la echipă.

Reclamă

„Am crezut că am liniste in izolare. M-am înşelat. Am spus că vom clarifica la prima conferinţă orice problemă, doar că “uraganul” mediatic şi speculaţiile din ultimele zile mă obligă să subliniez anumite lucruri. Nu e tocmai profesionist să o fac pe facebook, dar e un mijloc la care am mai apelat.

1. Sunt antrenorul care mereu a ţinut foarte mult la mediul din jurul echipei. Să fie un mediu profesionist, de muncă, disciplină, seriozitate, dar şi linişte pentru echipă. Linişte este exact ce echipa/băieţii au mai mare nevoie în aceste momente foarte grele. E un context foarte dificil şi trebuie să ne regrupăm şi să ne îngrijim de sănătatea jucătorilor şi să-i recuperăm. Rezultatele ne ajută, trebuie şi noi cei din jur să lucrăm pentru această linişte, aşadar de la mine nu o să iasă subiecte senzaţionale de presă, pentru că nu este ăsta stilul meu.

2. Am venit la FCSB în primul rând pentru grupul de jucători în care cred necondiţionat, pentru suporteri care ştiu ce mult îşi doresc performanţă şi le mulţumesc de câte ori am ocazia pentru căldura cu care m-au primit, pentru oamenii foarte profesionişti din jurul echipei cu care mă cunosc de ani de zile, dar chemat şi convins de patron. Avem o înţelegere la mijloc, verbală (care pentru mine e foarte importantă), dar şi contractuală şi îmi doresc foarte mult să o respectăm ad litteram”, spune antrenorul vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și