Închide meniul

Un fost selecţioner, aproape de o revenire în România! Postul surpriză care i s-a propus lui Laszlo Boloni: „Vine să ne ajute”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 septembrie 2021, 8:32

Un fost selecţioner, aproape de o revenire în România! Postul surpriză care i s-a propus lui Laszlo Boloni: „Vine să ne ajute

Ladislau Boloni, favorit să devină noul selecționer

Profimedia

  • Un fost selecţioner, aproape de revenirea în România
  • Postul surpriză propus lui Laszlo Boloni

Post surpriză pentru Laszlo Boloni la Sepsi. După ce a fost îndepărtat fostul antrenor, Leo Grozavu, cei de la Sepsi vor să dea o lovitură de imagine. Chiar patronul echipei, Laszlo Dioszegi, a oferit detalii importante. I-a oferit lui Ladislau Boloni o funcție în cadrul clubului și speră că acesta va accepta în viitor, dar menționează că sunt șanse mici ca fostul selecționer să preia banca tehnică a formației din Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenire de senzaţie în Liga I

Deşi s-a vehiculat varianta Ladislau Boloni, patronul Laszlo Dioszegi a anunțat că nu el va prelua banca echipei care vrea să ajungă în play-off, dar că l-am putea vedea pe fostul internațional în conducerea lui Sepsi, cândva în viitor. La meciul Sepsi – Rapid echipa va fi condusă de Robert Ilyes, fost jucător al giuleștenilor.

„Cu domnul Boloni sunt prieten bun, dar niciodată nu am discutat despre posibilitatea de a veni ca antrenor la noi. Am discutat, într-adevăr, să vină să ne ajute, în viitor, ca director general. L-aș aștepta cu mare plăcere să vină și ca antrenor. Nu depinde ne mine, știm că este un antrenor foarte mare pentru nivelul lui Sepsi și trebuie să recunoaștem că a atins un nivel mondial, are și el alte pretenții.

Reclamă

Post surpriză pentru Laszlo Boloni la Sepsi

Nu ne permitem noi un antrenor cu salariu de zeci de mii de euro, în niciun caz. Inima lui vrea să vină acasă, dar, până în momentul de față nu am vorbit pentru a veni ca antrenor. Se poate, nu spun nu. Încerc să-l conving. Eu aș fi cel mai bucuros, pentru că am avea un antrenor cu vastă experiență internă și internațională. Ar fi o onoare extraordinară să vină la noi”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform fanatik.ro.

Patronul lui Sepsi susține că nu vrea să ia o decizie pripită, astfel că nu va numi un nou antrenor la echipă înainte de începutul săptămânii viitoare, astfel că împotriva Rapidului se va baza pe secunzii Robert Ilyes şi Laszlo Kulcsar.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Scandal de proporţii în Liga 1. Jucător dat afară după ce a a fost prins beat la volan
Liga 1 • 27 dec., 15:17
Scandal de proporţii în Liga 1. Jucător dat afară după ce a a fost prins beat la volan: „Am dovadă clară de la poliţie!”
Pau - Nantes (19:00) şi Metz - Clermont (21:45) sunt LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Boloni, meci tare în Cupa Franţei
Liga 1 • 28 nov., 21:16
Pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua, Ladislau Boloni a izbucnit. Atac atât la Gigi Becali, cât şi la şefii echipei Armatei
A văzut debutul lui Juvhel Tsoumou la Rapid şi a răbufnit
Liga 1 • 11 nov., 11:07
A văzut debutul lui Juvhel Tsoumou la Rapid şi a răbufnit: „E mai gras ca mine!”. Reacţie dură a unui fost campion din Giuleşti
Marius Ștefănescu a fost avertizat să nu semneze cu FCSB
Liga 1 • 14 iul., 23:58
Marius Ştefănescu, atac dur la Horia Mladinovici după Rapid – Sepsi 0-0: „Pe unde ne prinde ne rupe”
Gabriel Debeljuh a semnat cu Sepsi
Liga 1 • 1 iul., 11:11
Gabriel Debeljuh a semnat cu Sepsi, la o zi după ce a plecat de la CFR Cluj