Închide meniul

Un jucător din Liga 1, ofertat de Dan Petrescu: ”A venit plângând că vrea la CFR Cluj! I-am spus că pleacă dacă vin Petrila și Costache la schimb!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 19:59

Un jucător din Liga 1, ofertat de Dan Petrescu: ”A venit plângând că vrea la CFR Cluj! I-am spus că pleacă dacă vin Petrila și Costache la schimb!”

Dan Petrescu primește întăriri la CFR Cluj

Profimediaimages

Un jucător din Liga 1, ofertat de Dan Petrescu

Dan Petrescu vrea să îl transfere pe Alexandru Ișfan, mijlocașul celor de la FC Argeș. Campioana voia să ofere 300.000 de euro pentru fotbalist, dar și alți doi jucători pe care nu mai bazează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Gentea, primarul din Pitești care decide și la FC Argeș, a dezvăluit cum a decurs întâlnirea cu ”perla” piteștenilor.

Nu am fost de acord cu transferul. A venit jucătorul plângând pe la primărie, că vrea să plece la CFR Cluj. I-am zis că poate pleca dacă vin la schimb Petrila și Costache.

Ișfan mai are mult de jucat până poate face pasul la un nivel superior. S-ar fi dus la CFR și n-ar fi prins echipa, ca alții. 

Nu putem să cedăm atât de ușor jucătorii. N-am fost de acord din prima clipă, chiar dacă cei de la CFR ne ofereau o sumă frumoasă de bani. Mai important e să ținem de jucători”, a declarat Cristian Genea pentru gsp.ro.

Reclamă

CFR Clu poate da lovitura în 2022

CFR Cluj poate da o mare lovitură în 2022. Claudiu Petrila (21 ani), ”perla” campioanei României, este dorită în Bundesliga.

Claudiu Petrila a avut prestații foarte în actualul sezon, iar Hertha Berlin, ocupanta locului 11 din Bundesliga, este interesată de fotbalistul campioanei României, anunță prosport.ro.

Sursa citată scrie că nemții i-au propus fotbalistului un salariu de 800.000 de euro pe an. De asemenea, echipa patronată de Neluțu Varga poate obține o sumă cuprinsă între 5 și 6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 1.1 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Claudiu Petrila a bifat 24 de apariții pentru ardeleni, reușind să înscrie 5 goluri și să ofere 3 pase decisive.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și