Închide meniul

Un nou scandal la Dinamo! Mircea Rednic, criticat dur de Florin Prunea: „Cade pe spate, se ia de jucători”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 9:39 / Actualizat: 26 martie 2023, 16:05

Un nou scandal la Dinamo! Mircea Rednic, criticat dur de Florin Prunea: „Cade pe spate, se ia de jucători

Mircea Rednic

SportPictures / Dragos Pascaneanu/Sport Pictures via Hepta

Mircea Rednic, criticat dur de Florin Prunea! E din nou scandal la Dinamo cu Mircea Rednic în prim-plan. O fostă glorie a clubului din Ştefan cel Mare continuă atacurile la adresa antrenorului despre care spune că nu este omul potrivit care să salveze echipa de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo trăieşte periculos. A fost eliminată din Cupa României de FC Argeş, iar în campionat e penultima, cu doar 8 puncte câştigate în 13 etape. De când a venit în Ştefan cel Mare, Mircea Rednic are doar două egaluri şi nicio victorie. Adversar declarat al antrenorului, Florin Prunea continuă să-l atace pe Mircea Rednic.

Mircea Rednic, criticat dur de Florin Prunea

Conflict deschis între Florin Prunea şi Mircea Rednic. În ultima vreme, între cei doi a reizbucnit războiul. Antrenorul lui Dinamo este acuzat de fostul portar că Luana Rednic, agent de jucători, a luat comisioane uriașe de pe urma transferurilor efectuate de echipele la care a antrenat tatăl său, fapt infirmat vehement de Mircea Rednic.

Florin Prunea a fost numit chiar „papagal” de către tehnicianul din „Ștefan cel Mare”. Acum, Florin Prunea afirmă că Mircea Rednic nu are stofă de antrenor la Dinamo, echipa alb-roșie având nevoie de un alt tipar de tehnician.

Citește și:

„Nu-l atac pe Rednic, asta e realitatea. Nu mai e un antrenor de un anumit nivel. Îl văd după meci cum cade pe spate, se ia de jucători…Dinamo are nevoie în acest moment de unitate și această unitate trebuie să plece de la antrenor”, a transmis Florin Prunea conform prosport.ro.

Reclamă

Rezultate slabe pentru Mircea Rednic

Mircea Rednic a început slab noul mandat la Dinamo. Are doar două egaluri de când a venit la echipă, iar Dinamo a fost eliminată din Cupa României. Mai mult, la ultimele 3 echipe antrenate de către acesta, Viitorul, Poli Iași și Dinamo, Mircea Rednic are un bilanţ negativ. A avut 43 de jocuri și a câștigat doar 7 meciuri. La Viitorul a avut 9 înfrângeri, 9 egaluri și două egaluri.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și