Închide meniul

Un nou tun financiar dat de Gigi Becali? FCSB îşi poate vinde căpitanul. Cât costă Florin Tănase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2020, 5:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Un nou tun financiar dat de Gigi Becali? FCSB îşi poate vinde căpitanul. Cât costă Florin Tănase

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Căpitanul FCSB poate fi vândut în următoare perioadă, iar preţul este unul la ofertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Florin Tănase poate fi vândut, cred, cu 4 milioane. Florinel Coman e vârf de lance, dar mai sunt și Tănase și Vînă", a spus Ioan Becali pentru Pro X.

Ioan Becali: "Preţul lui Coman este de 10 – 12 milioane de euro"

Ioan Becali spune că este asaltat cu telefoane pentru Florinel Coman. Vărul lui Gigi Becali a anunţat noul preţ al "perlei" de la FCSB. 

Florinel Coman este cel mai dorit jucător de la FCSB. "Mbappe" a fost la un pas să plece în SUA, la Orlando City, însă americanii nu s-au înţeles la preţ cu Becali. De Coman s-a mai interesat şi Roma şi s-a scris că este pe lista lui Liverpool. 

Am primit multe telefoane pentru Florinel Coman. Toată lumea care face oferte se învârte acum în jurul a 7 sau 8 milioane de euro! Nimeni nu trece de pragul ăsta. Oferta din America pentru Coman a fost foarte serioasă, dar a fost foarte mică în comparație cu ce a vrut FCSB.

Reclamă

Pentru mine, valoarea lui Florinel Coman, în acest moment, este de 10-12 milioane de euro”, a mai spus Ioan Becali. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și