Închide meniul

Modul prin care Flavius Stoican i-a anunţat pe jucători că pleacă. Mesajul emoţionant transmis

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2022, 13:45

Modul prin care Flavius Stoican i-a anunţat pe jucători că pleacă. Mesajul emoţionant transmis

Flavius Stoican a plecat de la Dinamo

Hepta

  • Flavius Stoican a plecat de la Dinamo
  • Cum i-a anunţat antrenorul pe jucători că pleacă

Flavius Stoican nu a uitat că jucătorii au insistat ca el să rămmână la echipă. Antrenorul le-a transmis un mesaj emoţionant fotbaliştilor, prin care i-a anunţat că pleacă de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum i-a anunţat Flavius Stoican pe jucători că pleacă

Salut, băieți!

În primul rând, vă spun sincer că am rămas profund impresionat de atașamentul vostru, de atitudinea voastră și mai ales de unitatea arătată în discuția de astăzi. Asta înseamnă că nu am petrecut chiar degeaba această perioadă împreună și că voi ați înțeles ce înseamnă aceste atribute, aceste valori în viața unui vestiar.

Reclamă

Cu aceste sentimente în suflet, cu aceste trăiri, am avut de luat o hotărâre grea în ceea ce privește viitorul colaborării noastre. Din păcate, unica hotărâre rațională pe care o pot lua este să mă opresc aici.

Iar când spun asta, fără intenția de a folosi cuvinte mari, mă gândesc sută la sută doar la viitorul vostru și la cariera voastră.
Hotărârea mea, vă rog să mă înțelegeți, este irevocabilă!

Reclamă

Cu simpatie, dragoste, respect și încredere!”, a fost mesajul transmis Flavius Stoican jucătorilor, conform digisport.ro.

Flavius Stoican, demis oficial de la Dinamo!

Flavius Stoican, demis oficial de la Dinamo! Anunţul a fost făcut pe contul de Facebook al clubului.

Mulțumim, Flavius Stoican! Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican.

Reclamă 4 / 0/3

Numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut, Flavius Stoican a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviștilor, o victorie, două remize și cinci înfrângeri.

În numele tuturor dinamoviștilor, îi mulțumim fostului antrenor pentru atașamentul față culorile clubului și îi transmitem mult succes în carieră! Aici e Dinamo!”, e anunţul făcut de club, pe contul de Facebook.

Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo

Dusan Uhrin va reveni în funcţia de antrenor al lui Dinamo şi va avea un bonus direct de 25.000 de euro dacă va salva echipa de la retrogradare. Cehul va sta pe bancă la meciul cu Rapid, din prima etapă a play-out-ului.

„Nu exclud varianta de a reveni la Dinamo, dar trebuie să analizam lucrurile bine. Sunt în relații foarte bune cu suporterii, înseamnă mult pentru mine. Nu putem vorbi despre mine acum pentru că echipa are antrenor, iar eu sunt un simplu suporter al lui Dinamo. Echipa se poate salva! Am încredere în jucători”, a spus Dusan Uhrin, marţi.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo