Închide meniul

Unii da, alţii ba! CFR Cluj ţipă că nu a fost lăsată în cantonament, în timp ce FCSB face pregătirea în Turcia. Edi Iordănescu: "Ne-am antrenat în noroi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 16:51

Unii da, alţii ba! CFR Cluj ţipă că nu a fost lăsată în cantonament, în timp ce FCSB face pregătirea în Turcia. Edi Iordănescu: "Ne-am antrenat în noroi"

SportPictures / Cristian Stavri via Hepta

Edi Iordănescu

Edi Iordănescu este extrem de supărat că echipa sa nu a putut să plece din ţară pentru a se antrena. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Avem multe dezavantaje, în special cu clima. Echipa a răspuns bine, a fost implicată, dar a trebuit să ne adaptăm la calendar, la program. Din păcate, e lucrul care mă supără cel mai tare. Încercăm să ne adaptăm. Băieții au răspuns bine, dar condițiile au fost foarte grele. Clima e dificilă, a plouat la Cluj și ne-am antrenat în noroi. E greu!

Sunt extrem de echilibrat și matur să înțeleg că, fără televiziuni, fotbalul ar fi mort. Am fost la echipe care au depins total de banii de la televiziuni. Înțeleg că trebuie să jucăm, dar suferă produsul final! Nu trebuie să ne uităm doar la cele 90 de minute, ci la tot procesul de pregătire. E foarte greu să te pregătești în aceste condiții. 

N-am avut timp de cantonament în străinătate, iar aici nu avem cea mai bună pregătire.  E cea mai mare provocare de când sunt antrenor principal”, a spus Edi Iordănescu.

FCSB riscă să intre în carantină

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora FCSB nu a primit nicio derogare de la DSP astfel încât jucătorii să evite cele două săptămâni de carantină. Informaţiile ar fi fost oferite chiar de oficiali din Ministerul Sănătăţii, scrie Fanatik

Reclamă

Turcia este pe lista galbenă şi oricine revine în ţară trebuie să intre în izolare. Toni Petrea şi jucătorii săi sunt în stagiu de pregătire centralizat în Antalya şi au stabilit să se întoarcă în România pe 13 ianuarie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și