Închide meniul

Unirea Slobozia – Dinamo 5-0. „Câinii” trăiesc umilinţă după umilinţă înainte de Liga 2: „Opriți măcelul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 iulie 2022, 13:32

Unirea Slobozia – Dinamo 5-0. „Câinii trăiesc umilinţă după umilinţă înainte de Liga 2: „Opriți măcelul!

Unirea Slobozia - Dinamo 5-0

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Unirea Slobozia – Dinamo 5-0. „Câinii” trăiesc umilinţă după umilinţă înaintea startului sezonului din Liga 2. După eşecul cu Concordia Chiajna, scor 0-1, aceştia au fost învinşi la scor de echipa lui Costel Enache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ekolo (minutul 30), Golda (44), Silaghi (52), Rus (69) şi Afalna (87) au marcat în amicalul împotriva lui Dinamo, în faţa a aproape 400 de fani. Este al doilea eşec consecutiv pentru gruparea din Ştefan cel Mare, care se pregăteşte de Liga 2.

Unirea Slobozia – Dinamo 5-0

„Nu vă e rușine? Nu săriți la cap?”, s-a enervat Ionel Augustin, omul care-l ajută pe Iulian Mihăescu în pregătirea jucătorilor de la Dinamo, de pe margine, potrivit gsp.ro.

De asemenea, fanii prezenţi s-au enervat, iar în minutul 90 au strigat „Opriți măcelul!”.

Echipa de start a lui Dinamo:

Reclamă

Dinamo: Fara – Amzăr, Ehmann, Patriche, Demici – Țone, Roșu – Lazăr, Gavrilă, Bordușanu – D. Dinu
Rezerve: Eșanu, Oncescu, Ionescu, Dudea, Chilili, Zamfir, Crețu, A. Bani, Moura, Florescu, Măgureanu, Ioniță, Șutru
Antrenor: Iulian Mihăescu

Adrian Mititelu nu are milă de Dinamo după retrogradare: „Falimentul este o ocazie bună de a-şi spăla toate păcatele!”

Adrian Mititelu nu are milă de Dinamo după retrogradarea istorică în Liga 1. „Câinii” au ajuns în eşalonul secund pentru prima oară în istoria clubului de 74 de ani. Acum, patronul lui FC U Craiova 1948, crede că falimentul îl poate salva pe rivalii din Capitală.

„Sincer, poate mă aşteptam date fiind ultimele sezoane. Îmi pare rău pentru Dinamo şi sper să se reorganizeze și să revină cât mai repede în fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Toată viaţa mea m-am uitat la Dinamo, de 50 de ani mă tot uit la Dinamo… Chiar dacă au mai fost nişte momente în care am mai dat niște declarații, e o mare pierdere pentru fotbalul românesc şi sper să revină cât mai repede.

Cred că este o operaţie pe care trebuie să o facă (n.r. falimentul) şi cred că or să fie mai puternici, îşi vor spăla şi din păcatele trecutului, pentru că ei au fost înfiinţaţi direct de regimul comunist bolșevic direct în Liga 1. Şi eu zic că acum este o ocazie bună de a-şi spăla toate păcatele şi s-o ia din ligile inferioare și să revină mai curați şi mai puternici și mai respectați”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit digisport.ro.

Dinamo ar putea avea aceeași soartă ca Academica Clinceni și Gaz Metan

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, dar Ionel Augustin se teme că alb-roșiii pot să cadă chiar și în liga a treia. Antrenorul de la U19 al „câinilor” se gândește la ce e mai rău.

Mulți dintre jucătorii care au retrogradat cu Dinamo au prins contracte la alte formații din Liga 1. Ionel Augustin crede că alb-roșiii ar putea să fie nevoiți să folosească numai juniori, așa cum s-a întâmplat cu Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș în sezonul trecut, rămase făra jucători.

„Fără bani nu se poate face performanță. Asta e clar. Este foarte greu să ții în continuare lotul. În caz contrar vom juca cu copiii de la Dinamo U19. Dar așa ne ducem în Liga a treia fără probleme! E foarte greu”, a spus Ionel Augustin, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și