Închide meniul

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0 | Laurențiu Reghecampf are un singur gând: „Vreau să câștig campionatul!” Ce jucător l-a impresionat + Anunț clar despre preluarea naționalei: „Trebuie să spun în față?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2021, 23:04

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0 | Laurențiu Reghecampf are un singur gând: „Vreau să câștig campionatul! Ce jucător l-a impresionat + Anunț clar despre preluarea naționalei: „Trebuie să spun în față?

Laurențiu Reghecampf

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laurențiu Reghecampf, cu gândul la titlu după Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0

În ultimele trei meciuri din campionat, oltenii au marcat 12 goluri. După o nouă victorie la scor, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit „rețeta succesului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am încercat să îi fac pe jucători să înțeleagă că au valoare, calitate și că trebuie să folosească toate calitățile pe care le au. Aceste lucruri le fac la toate echipele pe care le antrenez”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Andrei Ivan este noul favorit al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul este convins că atacantul se va transfera la o echipă de top în scurt timp dacă va avea prestații asemănătoare.

„Pentru mine, Andrei este un jucător fenomenal. Dacă o va ține așa, este greu să îl oprești. Este un jucător de explozie, care vede jocul foarte bine. Este un jucător care ne ajută foarte mult. Dacă va continua așa, nu îl vom mai vedea la Craiova în scurt timp.

A fost Houri la penalty. Am vrut să îl las pe Andrei, dar m-am gândit că disciplina e mai importantă. Ante are o viziune a jocului bună. Are nevoie de meciuri, antrenamente”, a transmis antrenorul.

Reclamă

În ultima perioada, posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să preia echipa națională a fost tot mai discutată. Antrenorul a anunțat clar că nu are de gând să îl înlocuiască pe Mirel Rădoi.

„Cred că trebuie să încetați cu acest subiect. Nu există acest lucru. Îmi doresc enorm să câștig campionatul cu Craiova. Nu mă interesează pe ce listă sunt. Nu mă interesează în momentul de față. Trebuie să spun în față că refuz?”, a încheiat „Reghe”.

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0 | Oltenii lui Reghecampf, spectacol total în Bănie

Universitatea Craiova – Academica Clinceni, ultimul meci al etapei cu numărul 12 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria clară a oltenilor, scor 5-0.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză de pe „Ion Oblemenco”, oltenii au marcat trei goluri în doar 12 minute. Dan Nistor a deschis scorul cu un șut plasat de la 16 metri, Jovan Markovic a majorat avantajul oltenilor, iar Nicușor Bancu a stabilit scorul primei reprize.

În a doua jumătate a meciului, oltenii au ratat penalty prin Houri, care a trimis în bara transversală. În minutul 71, Ventura și-a băgat mingea în propria poartă, iar Roguljic a înscris la debut și a închis tabela, în minutul 90+2.

În urma acestui rezultat, oltenii au urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 22 de puncte. De cealaltă parte, ilfovenii rămân pe ultimul loc în clasament, cu doar 3 puncte.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0
  • Laurențiu Reghecampf, cu gândul la titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și