Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Meci nebun în Bănie! Laurențiu Reghecampf, salvat la ultima fază de Gustavo. Campioana, fără succes în 2022

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 februarie 2022, 23:00

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Meci nebun în Bănie! Laurențiu Reghecampf, salvat la ultima fază de Gustavo. Campioana, fără succes în 2022

Universitatea Craiova - CFR Cluj

Profimedia

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Update: Cristi Bălgrădean a fost eliminat pentru injurii!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: GOOOL Universitatea Craiova! Gustavo a egalat la ultima fază!

Update: Mario Camora a fost eliminat, după ce a încasat al doilea cartonaș galben.

Update: Ștefan Baiaram a fost faultat de Debeljuh, iar tânărul fotbalist a ieșit accidentat. Laurențiu Reghecampf l-a schimbat imediat cu Ionuț Vînă. Fotbalistul CFR-ului a fost sancționat cu un cartonaș galben.

Update: Ocazie uriașă Universitatea Craiova! Mario Camora a respins balonul de pe linia porții, după un atac al lui Andrei Ivan.

Reclamă

Update: GOOOL CFR Cluj! Claudiu Petrila a deschis scorul cu un șut superb. Pigliacelli n-a avut nicio șansă.

Update: Ocazie CFR Cluj! Omrani a lovit bara!

Update: A început Universitatea Craiova – CFR Cluj!

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova vine după eșecul cu Sepsi, scor 1-3, în timp ce CFR Cluj a remizat în ultimul meci, scor 1-1 cu FC Botoșani. Campioana nu are niciun succes în 2022, după ce a remizat și cu rivala FCSB, scor 3-3.

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu, Crețu, Mateiu, Baiaram – Ivan, Koljic
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Petrila
Citește și:

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Laurențiu Reghecampf a fost un car de nervi înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj. Antrenorul și-a ieșit din minți după ce a fost întrebat dacă există posibilitatea ca jucătorii săi să “trântească” vreun meci.

“Nu există asemenea lucruri, să trântească meciul. Jucătorii îşi doresc un singur lucru, să câştige fiecare partidă. Nu se pune problema de aşa ceva, mai ales la un club de nivelul nostru. Fanii trebuie să stea liniştiţi, la Universitatea Craiova nu se întâmplă aşa ceva”, a răbufnit ”Reghe”.

Universitatea Craiova tremură pentru play-off după ultimele rezultate, însă antrenorul oltenilor îl asigură pe Mihai Rotaru că echipa sa va obține biletele pentru ”masa bogaților” din Liga 1.

“Ar fi un dezastru necalificarea în play-off, dar vă asigur că Universitatea va fi în play-off. Forma slabă se datorează faptului că nu am reuşit să ne antrenăm, să avem un program unde jucătorii să aibă parte de meciuri amicale, de zece zile de cantonament… Încet, încet jucătorii se vor pune la punct şi jocul lor va fi mult mai bun”, a mai afirmat Laurenţiu Reghecampf.

Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că echipa lui ar fi trebui să primească patru lovituri de la 11 metri în meciul cu FC Botoșani, scor 1-1, din etapa precedentă. „Bursucul” se așteaptă la un duel de foc cu Universitatea Craiova, echipa rivalului Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

“Vă daţi seama că suntem puţin dezamăgiţi după egal (n.r. – 1-1 cu FC Botoşani). Dar băieţii sunt conştienţi că au dat tot ce au avut. Aş mai vrea să remarc faptul că am avut patru faze de penalty şi am primit numai unul la meciul cu Botoşani. 

Sunt dezamăgit din punctul ăsta de vedere. Mai ales faza din minutul 92, când e penalty clar. Am înţeles că arbitrul a ais: ‘V-am dat un penalty, ce îl mai vreţi pe al doilea?’ Mai meritam cel puţin un penalty. Băieţii se antrenează bine, sunt motivaţi, conectaţi, sper acum să facem un meci bun la Craiova.

La CFR Cluj mereu e nevoie de victorie, indiferent cu cine joci. Campionatul se va decide în ultima etapă din play-off. Ştim programul lui FCSB şi programul nostru. Ştim ce lot au. Noi o luăm meci cu meci, mai sunt şapte finale acum şi zece în play-off”, a spus Petrescu, la conferința de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și