Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Ciprian Deac pune presiune pe FCSB: „Ne-ar plăcea să se încurce şi să se decidă titlul la meciul de marţi!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2021, 0:06

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Ciprian Deac pune presiune pe FCSB: „Ne-ar plăcea să se încurce şi să se decidă titlul la meciul de marţi!

Ciprian Deac, golul victoriei în CFR Cluj - Rapid

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3. Ciprian Deac a marcat în derby-ul cu Bănie, iar ardelenii au obţinut un succes clar. Mâine, FCSB joacă cu Sepsi, iar decarul campioanei speră ca rivalii se se încurce iar titlul să se decidă în următoarea etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„S-a văzut din primul minut. Am atacat, am făcut pressing. A doua repriză ştiam că va trebui să riscăm mai mult. Eu cred că am făcut un meci bun, toţi jucători, chiar şi portarul. Asta e faţa CFR-ului. Veneam după un dezastru total cu Sepsi. E bine că am avut reacţie şi că am câştigat. Eu unul am aşteptat să treacă zilele şi să vină următorul meci.

După înfrângeri, timpul parcă stă în loc. Nu cred că poate fi pusă la îndoială victoria noastră. Nu ştiu dacă a fost în careu, dar m-a călcat. Normal, ne-ar plăcea să se încurce şi Steaua şi să se decidă titlul la meciul de marţi. Aş minţi dacă aş zice nu”, a spus Ciprian Deac după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3.

Ciprian Deac
SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures

Ciprian Deac a ieşit la rampă în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3

Decarul campioanei a fost din nou erou pentru ardeleni în Universitatea Craiova – CFR Cluj. Cotat la 1 milion de euro pe site-urile de specialitate, Deac a marcat în minutul 68 şi a ajuns la cota 14 în acest sezon, în toate competiţiile. De asemenea, veteranul formaţiei din Gruia a reuşit şi 10 pase decisive în acest sezon.

După Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3, ardelenii mai au două finale pentru titlu

În ultimele două etape din play-off, CFR Cluj are meci de foc cu FC Botoşani, în deplasare, şi duel decisiv cu rivala FCSB, în Gruia. Ardelenii au câştigat ultimele trei titluri consecutive în Liga 1.

Reclamă

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
Academica Clinceni – Sepsi
FCSB – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și