Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3. Meci nebun în Bănie! Ardelenii îşi păstrează titlul de campioni

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 18:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3. Meci nebun în Bănie! Ardelenii îşi păstrează titlul de campioni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Bucuria celor de la CFR

Craiova a deschis scorul în minutul 10, printr-un şut superb al lui Dan Nistor. Ardelenii au egalat în minutul 36 prin Vinicius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dan Petrescu, fără el pe bancă, a preluat controlul partidei şi a mai marcat de două ori în repriza secundă, prin Boli, în minutul 56, şi Deac, din penalty, în minutul 77.

Craiova – CFR Cluj 1-3

Min. 95: Final de meci în Bănie.

Min. 94: Ocazie pentru Craiova! Baiaram trimite cu capul peste poartă.

Min. 84: Ocazie pentru Craiova. Nistor centrează bine pentru Kolic, dar lovitura de cap a acestuia se duce peste poartă.

Reclamă

Min. 77: Goool CFR! Deac a transformat cu siguranţă lovitura de la 11 metri

Min. 76: Penalty pentru Craiova! Haţegan dicteayă lovitură de la 11 metri după un duel între Cosic şi Vinicius.

Min. 56: Goool CFR! Boli şi-a adus echipa în avantaj cu o lovitură de cap, după o nouă centrarea superbă a lui Deac.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+4: Pauză în Bănie.

Min. 45+3: Ocazie pentru CFR! Rondon trimite periculos spre poartă, dar Pigliacelli are o intervenţie de zile mari.

Min. 45: Ocazie pentru Craiova. Bărbuţ şutează periculos din interiorul careului de 16 metri, Arlauskis a fost bătut, dar Vinicius a respins din faţa porţii.

Min. 40: Cei de la CFR au cerut penalty după ce şutul lui Deac îl loveşte în mână pe Vătăjelu. Centralul a lăsat însă jocul să continue

Min. 38: Ocazie mare pentru Craiova! Nistor ia o acţiune pe cont propriu, dar trimite puţin pe lână poartă din şase metri.

Min. 36: Goool CFR! Vinicius a restabilit egalitatea după un corner bătut bine de Deac.

Reclamă

Min. 20: Ardelelnii au cerut penalty la un duel între Vlădoiu şi Omrani. Haţegan a lăsat jocul să continue.

Min. 13: Mihăilă ratează o ocazie importantă. Acesta trimite peste din interiorul careului.

Min. 10: Goool Craiova! Nistor deschide scorul cu un şut superb de la aproximativ 25 de metri.

Min 8: Chipciu a fost băgat în teren în locul lui Joca.

INFO: Aproximativ 3.000 de fani s-au strâns în jurul stadionului.

Min. 1: A început finala campionatului: Craiova – CFR Cluj!

Craiova – CFR: Echipele de start

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Vătăjelu – Nistor, Mateiu,Cicâldău – Bărbuţ, Koljic, Mihăilă

Rezerve: Popescu, Mitran, Bălașa, Ivanov, Qaka, Ivan, Vangenin, Baiaram, Nițu

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Vinicius, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Joca, Rondon, Omrani

Rezerve: Rus, Cestor, Ciobotariu, Hoban, Luis Aurelio, Chipciu, Pereira, Petrlia, Costache

UPDATE 17.30: Comitetul Executiv al FRF a decis să fie prelungiri în cazul în care rezultatul va fi egal după 90 de minute. Detalii AICI

Un lucru e sigur: cine câştigă meciul din Bănie va fi campioana României. În cazul unui rezultat de egalitate între cele două, totul se va decide la Comisii şi, ulterior, la TAS. 

Universitatea Craiova – CFR Cluj | Scandal la nivel înalt

Bogdan Mara şi Mihai Rotaru au avut un dialog încins, în direct la Pro X. "Să vedem dacă se va disputa această finală, pentru că vă spunem că toată echipa noastră, toţi jucătorii noştri se gândesc foarte serios la faptul de a nu se prezenta în această seară şi de a nu disputa acest meci. 

"Motivele sunt cât se poate de serioase, pentru că toată echipa noastră este foarte speriată de ceea ce s-a întâmplat la Craiova în ultima perioadă şi le este frică sincer să ia contact cu toţi cei din echipa Craiovei. Motivul este simplu şi cât se poate de serios. Faptul că la Craiova au fost descoperite trei cazuri de covid şi trei cazuri care au foarte mare legătură cu echipa, vorbim de preparatorul fizic, de un antrenor secund şi team-managerul echipei. 

După protoculul dintre Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Sănătăţii, LPF şi FRF, s-a hotărât clar că în cazul în care există un caz de covid la o echipă, jucătorii să fie testaţi la şapte zile, ceea ce s-a întâmplat la CFR, ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, la Petrolul, la Botoşani, la Astra. DSP-urile din oraşele acestor echipe au respectat acest protocol şi nu le-au dat voie să se antreneze. Ultima testare a Craiovei a fost pe data de 24 iulie, iar astăzi suntem pe 3 august. Ei ar fi trebuit testaţi la şapte zile. 

DSP Dolj a încălcat toate regulile în vigoare, cum e posbil aşa ceva? Nu suntem tot în Romania, aici e altă ţară? Luăm în calcul să facem şi plângere penală împotriva DSP Dolj, pentru că s-au încălcat lucruri evidente. Ei (n.r. – CSU Craiova), la două zile după ce s-au descoperit cazuri de covid, au jucat, s-au antrenat normal", a declarat Mara.

În replică, acţionarul CSU Craiova, Mihai Rotaru, care a intrat în dialog cu Mara, i-a ameninţat pe clujeni că vor pierde meciul la masa verde dacă nu se vor testa luni.

"Să-i întrebăm pe cei de la CFR Cluj când s-au testat ultima dată. Domnul Bogdan Mara este un tip haios, îmi place de el, e chiar simpatic. Să nu uite astăzi să-şi facă testele, că sunt la şapte zile şi, conform protocolului, sunt obligaţi. Ei au făcut ultima testare lunea trecută, la 08.30. 
Să nu uite să şi-o facă astză, că după aia nu pot să joace şi pierd cu 3-0. Ăsta este singurul sfat pe care îl am pentru domnia sa. Dacă ei azi nu-şi fac analizele şi nu vin cu aprobare, că sunt negativi şi şi-au făcut la şapte zile, noi o să cerem pierderea meciului cu 3-0, la masa verde, asta este poziţia noastră. Noi ne-am făcut testele conform protocolului DSP. Conform protocolului, voi trebuia să staţi 14 zile în carantină, aţi avut focar de infecţie, peste zece cazuri. 

Din 26, 14 au fost declarate fals-pozitive, dar zece le-aţi avut, de ce nu staţi 14 zile în carantină? De ce Dinamo a stat şi voi nu aţi stat? Nu aţi stat 14 zile în carantină. Să-şi facă testele, că altfel pierd cu 3-0. Dacă nu vor să vine, e în regulă, îi aşteptăm după meci, să sărbătorim", a declarat Rotaru.

Universitatea Craiova – CFR Cluj | Echipele probabile

Craiova: Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Cosic, Acka, Vătăjelu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Koljici, Mihăilă

Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj:  Arlauskis – Susic, Vinicius, Boli, Camora – Chipciu, Bordeianu, Itu – C. Deac, Rondon, V. Costache

Antrenor: Dan Petrescu

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și