Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2 | „Când nu luăm goluri, e un joc urât! Când luăm, ce se întâmplă?” Mihai Bordeianu, un car de nervi: „Toţi sunt fericiţi că am pierdut! Care e problema?”

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 22:46

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2 | „Când nu luăm goluri, e un joc urât! Când luăm, ce se întâmplă? Mihai Bordeianu, un car de nervi: „Toţi sunt fericiţi că am pierdut! Care e problema?

Mihai Bordeianu e jucătorul lui CFR Cluj

profimediaimages

Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2. Mihai Bordeianu, autorul golului de 1-1, a fost un car de nervi după fluierul final. Fotbalistul campioanei a pus tunurile pe criticii ardelenilor şi le-a transmis un mesaj rivalilor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi CFR Cluj au oferit un meci nebun. Oltenii au deschis scorul prin Alexandru Creţu, însă campioana a întors scorul prin golurile marcate de Bordeianu şi Petrila. Craiova a avut un final fabulos de meci. Markovic şi Rogulic, la ultima fază a meciului, au adus victoria oltenilor. Jovan Markovic a reuşit un gol şi a dat şi o bară.

Mihai Bordeianu, un car de nervi

„E păcat. Am avut avantaj, am revenit. Asta este. Ne aşteaptă un meci greu cu Steaua. Trebuie să câştigăm! CFR e criticată mereu, că nu joacă nimic. Toţi sunt fericiţi că CFR a pierdut şi au reintrat în joc. Când CFR nu ia goluri, e un joc urât. Când CFR ia goluri, ce se întâmplă? Găsim alibiuri. Trebuie să ne revenim. Dacă asculţi ce spun oamenii, nu faci nimic. Următoarea săptămână ne pregătim şi aratăm altfel. Care e problema?”, a răbufnit Mihai Bordeianu la final.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2

Universitatea Craiova și CFR Cluj s-au duelat astăzi, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1. Derby-ul din Bănie s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 3-2, şi o ajută pe FCSB, care, cu o victorie în faţa lui FC Voluntari, se poate apropia la 5 puncte de campioana României.

Liderul din Liga 1 a mers în Bănie pentru unul dintre cele mai complicate meciuri din acest sezon. Echipa lui Dan Petrescu a fost condusă, a întors rezultatul, dar oltenii au luat cele trei puncte. Clujenii nu l-au avut pe bancă pe „Bursuc”, tehnicianul fiind suspendat.

Reclamă

Au înscris: Creţu ’18, Markovic ’69, Roguljic ‘90+6 / Bordeianu ’43, Petrila ‘58

1-0, min 18: Creţu a deschis scorul trimiţând mingea în poarta goală, după ce a trecut de un adversar, după o pasă de la Ivan.
1-1, min. 43: Bordeianu a egalat cu un şut pe diagonală, după o pasă de la Omrani.
1-2, min. 58: Acelaşi Omrani a reuşit un assist şi pentru Petrila, care a înscris cu capul.
2-2, min. 69: Markovic a egalat cu un şut puternic cu stângul, de la marginea careului.
3-2, min. 90+6: Roguljic a stabilit scorul final la ultima fază a jocului, cu un şut din 11 metri.

Cum arată clasamentul:

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – 45 de puncte
FCSB – 37 de puncte (un meci în minus)
Universitatea Craiova – 36 de puncte

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și