Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj | Derby-ul ratărilor! Oltenii şi ardelenii au lovit bara de patru ori în prima repriză

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2021, 19:13

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj | Derby-ul ratărilor! Oltenii şi ardelenii au lovit bara de patru ori în prima repriză

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova - CFR Cluj, trei bare în 22 de minute

Prima bară a venit în minutul 10. Cicâldău a centrat ideal, mingea a ajuns la Baiaram, care a deviat balonul în transversală. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A doua bară a venit după 8 minute. Dan Nistor a trimit o "torpilă" care le-a dat mari emoţii ardelenilor. Mingea a lovit şi de această dată transversala.

După cele două ocazii uriaşe ale oltenilor, în minutul 22, "feroviarii" au lovit şi ei bara. Omrani a fost ghinionistul de serviciu. Francezul a fost la câţiva centimetri distanţă de deschiderea scorului.

În fine,Tudorie a bifat a patra bară, în minutul 34! Atacantul Craiovei era să speculeze o pasă greşită dată de Bordeianu spre Bălgrădean.

Cum vede Toni Petrea lupta la titlu cu CFR Cluj și Universitatea Craiova

FCSB, Craiova şi CFR se vor lupta pentru titlu în play-off. Echipa lui Toni Petrea are un singur punct peste CFR Cluj și șapte peste Universitatea Craiova, iar tehnicianul știe ce rezultat ar avantaja-o pe echipa lui în derby. 

Reclamă
Reclamă 4

"Cât despre meciul dintre Universitatea Craiova și CFR, mi-aș dori un egal", a transmis Toni Petrea. De-a lungul celor cinci sezoane disputate în sistemul play-off/play-out, toate echipele care au terminat pe primul loc în sezonul regulat au câștigat și titlul.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 4 iul.

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48 4 iul.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34 4 iul.

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15 4 iul.

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05 4 iul.

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03 4 iul.

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și