Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj | Moment uluitor în derby-ul din Bănie! Alex Păun nu a fost titular, dar a înscris în minutul 4!

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2021, 22:24

Universitatea Craiova – CFR Cluj | Moment uluitor în derby-ul din Bănie! Alex Păun nu a fost titular, dar a înscris în minutul 4!

Hepta

  • Universitatea Craiova – CFR Cluj, moment uluitor
  • Alex Păun, deschidere „fulger” de scor

Universitatea Craiova – CFR Cluj. Moment uluitor în derby-ul din Bănie. Edi Iordănescu a început în primul 11 cu Adrian Mihai Gidea, însă a schimbat rapid. Astfel, în minutul 4, Adiţă Păun a intrat pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Păun, impact instantaneu în Universitatea Craiova – CFR Cluj

Mijlocaşul de 26 de ani a avut nevoie de numai câteva secunde pentru a se face remarcat. Acesta a deschis scorul cu un șut cu stângul, din unghi, la colțul lung.

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Păun a marcat 4 goluri şi a oferit 6 pase decisive în actualul sezon, în toate competiţiile. Mijlocaşul joacă în Gruia din 2013, când a fost promovat de la echipa U19 a ardelenilor.

Reclamă

Alex Păun a marcat superb în CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0

Înainte de golul din Universitatea Craiova – CFR Cluj, ultima reuşită a lui Păun a venit în prima etapă din play-off, când mijlocaşul a marcat cu o execuţie superbă de la 30 de metri în victoria cu Academica Clinceni, scor 3-0.

Sunt bucuros că am reuşit să marchez. Era timpul să îmi ajut şi eu echipa cu un gol pentru că nu am mai ajutat-o de mult timp. Mai importantă este victoria. Întotdeauna ne gândim la ceea ce facem noi pe teren. Trebuie să câştigăm cât mai multe meciuri„, spunea Adrian Păun după golul superb.

Reclamă

După Universitatea Craiova – CFR Cluj, ardelenii mai au două finale pentru titlu

În ultimele două etape din play-off, CFR Cluj are meci de foc cu FC Botoşani, în deplasare, şi duel decisiv cu rivala FCSB, în Gruia. Ardelenii au câştigat ultimele trei titluri consecutive în Liga 1. Dan Petrescu a fost antrenor în cele trei sezoane în care clujenii s-au încoronat campioni în prima divizie a fotbalului românesc.

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
Academica Clinceni – Sepsi
FCSB – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 15:20
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia! Verdictul medicilor după ce a ajuns de urgenţă la spital